NEVIĐENI SKANDAL DO SAD! FBI TRAŽI DA KIM KARDAŠIJAN VRATI UKRADENU STVAR: U pitanju je STATUA iz 1. veka nove ere!
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

šok!

NEVIĐENI SKANDAL DO SAD! FBI TRAŽI DA KIM KARDAŠIJAN VRATI UKRADENU STVAR: U pitanju je STATUA iz 1. veka nove ere!

FBI zahteva da Kim Kardašijan vrati ukradenu rimsku statuu

Objavljeno:

Američka vlada traži od Kim Kardašijan da se odrekne drevne rimske skulpture, koja je ilegalno prokrijumčarena iz Italije.

Naime, Kardašijanka je kupila statuu od krečnjaka, poznatu kao „Fragment of Myron’s Samian Athena“ 2016. godine.

Antičko umetničko delo koje datira iz 1. ili 2. veka zaustavljeno je kada je stiglo u Los Anđeles u maju 2016. godine, nakon što su američke vlasti upozorene da bi to moglo biti zaštićeno kulturno dobro, navodi se u izveštaju.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Dalje ispitivanje papira imalo je određena odstupanja, zbog čega su zvaničnici postali sumnjičavi – odakle je uopšte ovo umetničko delo? FBI tada je naredio Kardašijanovoj da se odrekne istog. Podnesena je i tužba za oduzimanje imovine, ali Kim je tvrdila – da nema pojma o čemu se u stvari radi.

„Kim nikada nije kupila ovaj „komad” i ovo je prvi put da je saznala za njegovo postojanje, uopšte. Verujemo da je delo možda kupljeno pomoću njenog imena i s obzirom da nikada nije nije stiglo na njenu adresu, nije ni bila svesna bilo kakve transakcije. Podstičemo dalju istragu i nadamo se da će statua biti vraćena pravim vlasnicima“, rekao je tamošnjim medijima predstavnik Kim Kardašijan, jednako iznenađen koliko i ona sama.

(Espreso / Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.