LEGENDARNA PEVAČICA JE BILA NA IVICI SMRTI, A ONDA JOJ JE SUPRUG DONIRAO ORGAN: Starija je od njega 16 GODINA!
Foto: Print Screen Youtube

hit

LEGENDARNA PEVAČICA JE BILA NA IVICI SMRTI, A ONDA JOJ JE SUPRUG DONIRAO ORGAN: Starija je od njega 16 GODINA!

Sa Ervinom Bahom venčala se 2013, nakon 27 godina života u vanbračnoj zajednici.

Objavljeno:

Pevačica Tina Tarner (81) otkrila je u autobiografiji “Moja ljubavna priča”da joj je urađena transplantacija bubrega i da joj je organ donirao njen suprug Ervin Bah (65).

Kraljica rokenrola, koja je na scenu izašla pre šest decenija, navodi da je imala oboljenje bubrega koji su 2016. radili sa samo 20 odsto kapaciteta i “naglo propadali”. Bila je u rizičnoj grupi, s malim šansama da dobije organ, i nije želela da ide na dijalizu.

Sa Ervinom Bahom venčala se 2013, nakon 27 godina života u vanbračnoj zajednici.

Tina Tarner
foto: Profimedia

- Tako ne zamišljam život. Ali otrovi u mom telu su uzimali maha. Nisam mogla da jedem, samo sam preživljavala - opisala je taj period Tina.

Međutim, Tinin suprug, s kojim je u vezi od 1985, odlučio je da joj podari najveći životni poklon - da joj donira bubreg.

- Rekao mi je da ne želi drugu ženu i drugi život. Nas dvoje smo srećni i učinio bi sve da što duže budemo zajedno. Šokirao me je. Saopštio mi je da hoće da mi da svoj bubreg. Bila sam preplavljena emocijama. S obzirom na to da ga volim, moja prva reakcija je bila da ga odgovorim od tako ozbiljnog i nepovratnog poteza. On je mlađi od mene. Zašto bi preuzeo takav rizik samo da staroj ženi omogući nekoliko godina života više? Šta ako jednog dana bude imao problem s preostalim bubregom? Rekla sam mu: “Dragi, nemoj da se igraš sa svojim životom. Misli na svoju budućnost”. Ervin je bio izričit: “Ti si moja budućnost, odlučio sam” - navodi pevačica u autobiografiji.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa Ervinom, a njen opis je zaprepastio mnoge.

"Ervin i ja smo par više od 30 godina. Jeste li znali da sam ja napravila prvi korak u našoj vezi? Ostavila sam za sobom strah od odbijanja i razgovarala sa njim. Jedna od najboljih odluka u mom životu", napisala je legendarna pevačica.

(Espreso/M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.