ZANOSNA CRNKA ZELENIH OČIJU PRKOSI PARTNEROVOJ PREVARI: Grudi narasle ko TESTO,kipe iz košulje, jedva ih pridržava!
Foto: Printscreen/Instagram/the_native_tiger

OPA BATO!

ZANOSNA CRNKA ZELENIH OČIJU PRKOSI PARTNEROVOJ PREVARI: Grudi narasle ko TESTO,kipe iz košulje, jedva ih pridržava!

Slučajno ili ne, za izlazak je odabrala prilično seksepilnu odevnu kombinaciju

Objavljeno: 11:04h

Iako veza glumice Megan Fox i repera Machine Gun Kellyja deluje strastveno i obećavajuće pre nekoliko dana oboje su uhvaćeni u samostalnim izlascima, od kojih je onaj Kellyjev ipak bio upitniji kad je vernost u pitanju.

Naime, dva dana nakon što je novi dečko Megan Fox uhvaćen kako se iskrada iz jednog losanđeleškog noćnog kluba s asistentkinjom Olivijom Stone, glumica je i sama otišla u solo izlazak u jedan od poznatijih restorana u zapadnom Hollywoodu.

Slučajno ili ne, za izlazak je odabrala prilično seksepilnu odevnu kombinaciju, pa je 34-godišnja Megan tokom cele večeri imala i problema sa bujnim dekolteom u crnoj košulji, te je u jednom trenutku morala grudi pridržati i rukama.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Profimedia

Doduše, rukama je dekolte zaštitila pred fotografima, u strahu kako ipak ne bi pokazala previše.

Je li izlazak bio osveta novom dečku nije poznato, a glumica nije delovala baš dobro raspoložena nakon objavljivanja fotografija na kojima njen partner krišom napušta klub s drugom, a i prilikom izlaska iz restorana izraz na njenom licu bio je prilično ozbiljan.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Profimedia

Ipak, samo dan nakon objavljivanja spornih fotografija par je viđen na zajedničkom ručku u Malibuu. Reperovo nesmotreno ponašanje mnoge je iznenadilo, jer njegova veza s Megan od samog početka deluje vrlo ozbiljno, a izvori bliski paru čak navode kako su spremni i za korak dalje.

"Planiraju da se vere i venčaju nakon što njen razvod od Briana Austin Greena bude gotov. Jako su zaljubljeni, imaju snažnu i intenzivnu vezu", izjavio je anonimni izvor pre nekoliko dana za magazin E!. Inače, Megan Fox i Brian Austin Green razišli su se letos, kada je ona i službeno podnela zahtev za razvodom. Machine Gun Kellyja Megan je pak upoznala na snimanju muzičkog spota i od tada su bili nerazdvojni.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.