NAKON ŠTO JE ČUVENI REPER SKINUT SA APARATA, STANJE MU SE POGORŠALO: Oglasio se i ADVOKAT!
Foto: Profimedia

POTRESNO

NAKON ŠTO JE ČUVENI REPER SKINUT SA APARATA, STANJE MU SE POGORŠALO: Oglasio se i ADVOKAT!

Richman je rekao da ne može potvrditi izveštaje da se DMX (50) predozirao drogom i da nije siguran šta je uzrokovalo srčani udar.

Objavljeno:

Okupljanje gde će se građani moliti za zdravlje hospitalizovanog repera bilo je planirano za ponedeljak ispred prigradske bolnice u Njujorku, gde je reper DMX ostao zadržan u nedelju nakon srčanog udara.

Porodica repera rekla je u nedelju imejlom da će bdenije biti održano ispred bolnice White Plains u 17:00.

„U petak uveče, 2. aprila 2021. godine, naš brat, sin, otac i kolega DMX, rođen sa imenom Earl Simmons, primljen je u bolnicu White Plains, suočen sa ozbiljnim zdravstvenim problemima“, rekla je porodica putem publicista.

„Molimo vas da zadržite Earla / DMX i nas u svojim mislima, željama i molitvama, kao i da poštujete našu privatnost dok se suočavamo sa ovim izazovima.“

DMX
foto: Profimedia

U drugoj izjavi objavljenoj u nedelju popodne rečeno je da je reper ostao u komi i da je bio na aparatima.

Simonsov dugogodišnji advokat, Murrai Richman, rekao je da je reper primljen na intenzivnu negu u bolnici nakon što je imao srčani udar. Richman je rekao da ne može potvrditi izveštaje da se DMX (50) predozirao drogom i da nije siguran šta je uzrokovalo srčani udar.

DMX se proslavio u rap muzici 1998. godine sa svojim prvim studijskim albumom „Dark and and Hell is Hot“, koji je debitovao na prvom mestu Billboard 200 liste. Multiplatinski album za prodaju usidren je sa nekoliko hitova, uključujući „Ruff Riders’ Anthem “,„ Get At Me Dog “i„ Stop Being Greedi".

Objavio je sedam albuma i zaradio tri nominacije za Gremi. Zajedno sa muzičkom karijerom, DMX je raskrčio svoj put kao glumac. Glumio je u filmu "Trbuh" 1998. godine, a nekoliko godina kasnije pojavio se u filmu "Romeo Must Die" sa Jet Li i pokojnom pevačicom Aaliiah. DMKS i Aaliiah udružili su se za filmsku muzičku pesmu "Come Back in One Piece.”. Reper je takođe glumio u „Izlaznim ranama“ sa Stevenom Seagalom i „Cradle 2 the Grave“ sa Lijem.

Tokom godina DMX se borio sa zavisnošću o zabranjenim supstancama. Reper je otkazao seriju emisija da bi se prijavio u rehabilitacionu ustanovu 2019. godine. U objavi na Instagramu, njegov tim rekao je da se izvinio zbog otkazanih emisija i zahvalio svojim fanovima na podršci.

(Espreso/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.