DOŽIVELA JE IZDAJU I PREVARU: Najpoželjnija SVETSKA ZVEZDA otvorila dušu pa ispričala svoju TUŽNU INTIMU!
Foto: Profimedia

HAOS

DOŽIVELA JE IZDAJU I PREVARU: Najpoželjnija SVETSKA ZVEZDA otvorila dušu pa ispričala svoju TUŽNU INTIMU!

Naime, u memoarima je pomenula zahteve koje su joj postavljali na početku karijere „ako želi da uspe“ i noćne more od kojih joj se i danas diže kosa na glavi

Objavljeno:

Šeron Stoun se nije dosađivala u karantinu, postala je pravi majstor u kuhinji, slikala je, štrikala, igrala košarku sa sinovima, a stigla je i da napiše biografiju. „The Beauty of Living Twice“ objavljena je nekoliko dana posle njenog 63. rođendana. Taj drugi život dobila je posle moždanog udara 2001, kada je ponovo učila da hoda i govori.

Knjiga Šeron Stoun namenjena je snažnim ženama, ali i „svima koji su na bilo koji način povređeni i ranjeni, borcima i pobednicima“. I, kao što se očekivalo, uspela je da zatrese holivudska brda. Naime, u memoarima je pomenula zahteve koje su joj postavljali na početku karijere „ako želi da uspe“ i noćne more od kojih joj se i danas diže kosa na glavi. Najveći košmar imala je posle snimanja „Niskih strasti“, pre svega zbog čuvene scene bez donjeg veša za koju su je, tvrdi, autori filma nasamarili.

- Ubedili su me da skinem donji veš, tvrdeći da se ništa neće videti zbog reflektora. Međutim, kada sam pogledala montirani snimak, bio je eksplicitniji nego što sam mogla da pretpostavim - istakla je ona.

Nisko i za „Niske strasti“. Pošto je videla film, Šeron je ošamarila reditelja Pola Verhovena i pozvala advokata. Na kraju je odustala od tužbe, ali nema sumnje da ju je famozna scena, zbog koje su se kidale nekadašnje video-kasete od silnog premotavanja, odvela pravo u istoriju kinematografije.

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.