Mračna prošlost: Evo zašto je Patrik Dempsi tukao pokojnu ženu! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / patrickdempsey Verified

ludak!

Mračna prošlost: Evo zašto je Patrik Dempsi tukao pokojnu ženu! (FOTO)

Holivudski glumac Patrik Dempsi navodno je jednom prilikom nasrnuo na svoju prvu suprugu Roki Parker iz najbizarnijeg razloga ikada
Objavljeno:

Kako piše "The Sun", zvezda filma "Beba Bridžet Džons" bio je optužen je za fizičko zlostavljanje sada pokojne supruge na snimanju filma "Can't Buy Me Love" 1987. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U sudskim dokumentima stoji da je Roki tvrdila da ju je Dempsi pretukao na snimanju filma i da ju je toliko pretukao da je nakon toga dijagnostikovan artritis, te da je tokom sedam godina, koliko je trajao njihov brak, ona morala da odlazi kod psihijatra.

Depardje izvređao Kusturicu: Ti si šibicar, prevarant i lažov! Svašta mu je još rekao!

Ove optužbe podnela je sudu u Los Anđelesu kao deo njihove brakorazvodne parnice 1994. godine, ali je kasnije povukla optužbe.

- Dok smo bili na setu njegovog filma "Can't Buy Me Love", pretukao me je jer je, kako je rekao, hteo da sazna kakav je osećaj pretući ženu. Sada patim od artritisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i zatvorio vrata preko mog prsta, navela je ona u sudskim dokumentima koje je podnela kao deo njihove brakorazvodne parnice 1994. godine. Ipak, kasnije je povukla optužbu za nasilje u porodici.

- Tokom braka redovno sam odlazila kod psihijatra i pila antidepresive i druge lekove kako bih mogla da funkcionišem, tvrdila je Roki, koja je preminula 2014. u 74. godini od raka pluća i grla.

Dempsi se proslavio 2005. godine, zahvaljujući ulozi u seriji "Uvod u anatomiju". Kasnije je svoj prvi brak opisao kao noćnu moru. Trenutno je oženjen šminkerkom Džilijan Fink. Njih dvoje su tokom 15 godina braka dobili troje dece, 14-godišnju ćerku Talulu i osmogodišnje blizance Darbija i Salivena.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.