PRVA KOMŠINICA JOJ MADONA! SEDAM KUPATILA, BESKONAČNO MNOGO SOBA: Rijana kupila vilu od 13,8 MILIONA DOLARA! (FOTO)
Rijana, Foto: Profimedia

bogatašica!

PRVA KOMŠINICA JOJ MADONA! SEDAM KUPATILA, BESKONAČNO MNOGO SOBA: Rijana kupila vilu od 13,8 MILIONA DOLARA! (FOTO)

Luksuz na Beverli Hilsu!

Objavljeno:

Rijana se kupovinom luksuzne vile na Beverli Hilsu pridružila brojnim slavnim kolegama koji su mir i tišinu odlučili da pronađu u gorskom predelu Los Anđelesa.

Američka pevačica Rijana (33) kupila je 13,8 miliona dolara vrednu vilu na Beverli Hillsu. U njoj se nalazi pet soba i sedam kupatila, a vila se proteže na preko 2000 metara kvadratnih.

Rijana
foto: Profimedia

Vila je sagrađena 1930. i kroz godine je imala nekoliko vlasnika poput Meri Šeldon (66), ćerka pisca Sidni Šeldona, te Daniela Stara koji je bio i poslednji vlasnik. Star je kupio vilu za 4,3 miliona eura te ju u potpunosti preuredio.

Rijana se tako pridružuje velikom broju slavnih osoba koje žive na tom području. Najbliže komšije tako su joj Beatle Paul McCartney (78) kao i poznate ševačice Madona (62) i Maraja Keri (50).

Njena vrednost prema Forbesu iznosi 600 miliona dolara. Osim muzičkih uspeha svoj prihod je stekla osnivanjem kozmetičke marke Fenty Beauty 2017. godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Na imanju se tako može pronaći otvoreno dvorište s terasom, bazen, spa i ognjišta. Uz to, unutar kuće se nalazi i teretana i ogroman dnevni boravak.

Osim vile u Beverl Hilsu Rijana poseduje kuću u Londonu i na rodnom Barbadosu. U Los Anđelesu je tako 2009. godine kupila svoju prvu vilu u vrednosti 6,9 miliona dolara, takođe smeštenu na području Beverli Hilsa.

Zahvaljujući visokom drveću koje raste i smeštaju vile unutar gorskih predela, Rijana će biti vešto sakrivena od očiju javnosti i neželjenih gostiju.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.