NAKON ŠTO GA JE POZNATA GLUMICA OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE, SADA I PEVAČICA: Rekao joj je da ima SOBU ZA SILOVANJE!
Foto: Profimedia

JEZIVO!

NAKON ŠTO GA JE POZNATA GLUMICA OPTUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE, SADA I PEVAČICA: Rekao joj je da ima SOBU ZA SILOVANJE!

Tako to krene...

Objavljeno:

Nakon što je glumica Evan Rejčel Vud optužila Merilina Mensona za zlostavljanje, javila se i muzičarka Fibi Bridžers i podelila svoje iskustvo sa Mensonom s kojim se, kaže, jednom kao tinejdžerka susrela u njegovoj kući.

"Bila sam u kući Merilina Mensona kao tinejdžerka, sa nekim prijateljima. Bila sam veliki fan. Opisao je jednu sobu u kući kao 'sobu za silovanje'. Mislila sam da samo ima loš, nezreo smisao za humor. Prestala sam da budem njegova obožavateljka", napisala je na Tviteru.

"Podržavam sve koji progovaraju o tome", dodala je.

"Izdavačka kuća je znala, njegov menadžment je znao, bend je znao. To što se sad ograđuju i pretvaraju da su šokirani i užasnuti je jadno", napisala je još.

Merilin Menson
foto: Youtube

Podsećamo, glumica Evan Rejčel Vud objavila je da ju je Merilin Menson zlostavljao tokom njihove veze.

"Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, svetu je poznat i kao Merilin Menson. Počeo je da me 'trenira' ​​kad sam bila tinejdžerka i užasno me zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulisao da se pokorim. Dosta mi je života u strahu od odmazde, klevete ili ucene. Ovde sam kako bih razotkrila ovog opasnog čoveka i prozvala industrije koje su mu omogućile da to radi pre, nego što uništi još života. Stojim uz brojne žrtve koje više neće ćuteti", napisala je u objavi na Instagramu.

Nakon nje javilo se još žena sa sličnim pričama, a Menson je sve optužbe odbacio i rekao da su njegove veze "uvek bile sporazumne".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.