Kakav doček! Del i Rodni došli u Srbiju i odmah naleteli na Komunalce i Bus plusovce! (FOTO)
Foto: Promo

Muke goleme

Kakav doček! Del i Rodni došli u Srbiju i odmah naleteli na Komunalce i Bus plusovce! (FOTO)

Čak je i Dejli Miror pisao o sličnostima iz serije "Mućke" sa životom u Srbiji
Objavljeno: 10:00h

Nemamo metro, pa su samim tim kao što znate svuda gužve zagarantovane, ali tu je ekipa u 50-ici koja bi ih dočekala "podignutih" ruku i opojnih mirisa, tada Del Boj čvrsto odlučuje da se vozi Jugom! Ma neka ide život!

Pokušali bi onda da prodaju knjige u Kosovskoj, doduše na engleskom jeziku i sa rupom u sredini za držanje pljoske, ali Bože moj. Kao što ste i pretpostavili, konfiskovali bi im sve i to u roku od nekoliko minuta!

foto: Filip Plavčić

Del Boj je tako sedeo, očajan u kafani "Malo Takovo", razmišljajući kako još u Srbiji može da zaradi. Odjednom sinula mu je ideja. Juga u raspadu sa jednom brzinom prodaće na Bubanj potoku kao raritet i primerak koji je urađen lično za Tita sa jednom brzinom jer tada još nisu postojali pravi automatici. Šta da vam kažemo, dobro je da su živu glavu izvukli kad su opšte i pomenuli Tita, a kamoli Juga!

Od prodaje lubenica slatkih kao tuđa žena, u startu su odustali kada su pročitali novine da u Srbiji prvi od komunalaca ginu oni, pa im je možda bilo bolje da se bave nekim kriminalom.

S obzirom da sa sobom nisu imali starlete, a ni tetovaže, u kriminalne krugove, još i bez auta - nisu uspeli ni da prismrde. Ali onda...Rodni dobija ideju zlata vrednu! Braća Troter ulaze na Farmu!

foto: Giphy

10 opičenih činjenica koje niste znali o seriji Mućke (FOTO) (VIDEO) (GIF)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.