RIJANA SE PRETVORILA U BURE! Nekada je bila najzgodnija zvezda, niko ne može da je prepozna, meša kao LUDA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

HIT

RIJANA SE PRETVORILA U BURE! Nekada je bila najzgodnija zvezda, niko ne može da je prepozna, meša kao LUDA! (VIDEO)

Morala je i da tverkuje

Objavljeno:

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je objavila novi snimak na društvenoj mreži Instagram na kojem pozira u providnom donjem vešu, a svojom pojavom podigla je temperaturu mnogim muškarcima.

Rijana
foto: Printscreen Instagram

Naime, lepotica je na svom profilu objavila novi video u kom reklamira svoj brend donjeg veša pod nazivom "Savage X Fenty".

Rijana je prvo, pre dve nedelje, pozirala u crvenom providnom donjem vešu, a trenutak koji je najbezobrazniji je svakako kada se uhvatila za zadnjicu. Rijana je pozirala u tangama i crvenim halterima, a mnogi obožavatelji kažu da joj je ovo najuprovokativniji video klip ikada.

Rijana
foto: instagramscreen

No, nekoliko dana kasnije je objavila sličan video snimak u kom pozira u crnom čipkanom donjem vešu u kom je istakla sve svoje obline, a u jednom trenutku je i tverkovala.

Rijana se polako skidala, a svi su se ponadali da će videti nešto konkretno, no ona svoje nago izdanje čuva za svog dečka, repera Asap Rokija, s kojim se od nedavno zabavlja.

- Odbrojavam vreme do Dana zaljubljenih - napisala je ona u opisu objave na kojoj pozira u crnom donjem vešu.

Rijana je u drugom video snimku promenila i frizuru, pa je nosila kratak bob i šiške, dok je na usnama imala ružičasti karmin.

Na prvoj objavi je prikupila skoro 7 miliona pregleda, dok je drugom objavom prikupila 5,2 miliona pregleda za kratko vreme. Na pomenutoj društvenoj mreži je prati 89, 9 miliona pratilaca, a njene najnovije fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.