ČUVENI REPER PRONAĐEN MRTAV: Svet je u šoku posle samoubistva 6DOGSA!
Foto: Twitter

nije izdržao!

ČUVENI REPER PRONAĐEN MRTAV: Svet je u šoku posle samoubistva 6DOGSA!

Popularni undergraund reper 6 Dogs preminuo je u 21. godini.

Objavljeno: 09:16h

Umetnik, koji je imao sedište u Atlanti u državi Georgia, izvršio je samoubistvo u utorak ujutro, navodi Everything Georgia.

Muzičar, koji je najpoznatiji po pesmama Faygo Dreams, Guccy Armor, Someone and Flossing, prošle godine je otkrio da se borio protiv COVID-19.

- Prilično jaka glavobolja , napisao je. Ja sam zdrava osoba, pa bih se dobro osećao. Nažalost, ovo će odložiti album thx za rockin w you y'all.

Zvezda je nagovestila probleme mentalnog zdravlja kad je u novembru na Twitteru podelila belešku koja je glasila: Ako imate prijatelje iz glazbene kompanije, nazovite ih i proverite ih. Ova trka pacova u kojoj smo svi mi nije dobra. Ponekad se osećam kao super heroj ... 'Pevač, čije je pravo ime Chase Amick, imao je pratioce s preko 171 hiljadu Instagram pratilaca i 37 pratilaca na Twitteru.

Podeljeno je da je svoju pevačku karijeru pokušavao zadržati u tajnosti od svoje porodice dok je bio tinejdžer jer su bili strogi hrišćani. U dobi od 18 godine odselio se iz svoje porodične kuće da živi sa svojom devojkom.

2016. njegova prva pesma postala je hit i proglašen je ozbiljnim umetnikom, zaključivši ugovor za Interscope Records.

Njegovi tekstovi često su govorili o drogama, automobilima i devojkama.

(Espreso.co.rs/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.