VATRENA PLAVUŠA VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI, MORA TO DA RADI! Ulazili su već 3 puta ALI NIJE USPELO, probaće OPET!
Foto: Printscreen

odlučna

VATRENA PLAVUŠA VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI, MORA TO DA RADI! Ulazili su već 3 puta ALI NIJE USPELO, probaće OPET!

Prema pisanju stranih medija, krhka plaviša o krunisanju ove ljubavne priče ne želi mnogo da razgovara javno, kako joj se planovi opet ne bi izjalovili. Ipak, napomenula je da jedva čeka da sa njim ode pred oltar

Objavljeno:

Poznata naslednica lanca hotela sigurna je da je Karter „onaj pravi" i aktivno mašta o intimnoj ceremoniji venčanja, zbog čitave situacije sa koronavirusom

Džejson Šo, Paris Latsis, Kris Zilka – svi oni su bili i više nego spremni da sa čuvenom Hiltonkom uplove u bračne vode, međutim, nije im se dalo. Poznata naslednica lanca hotela, s druge strane, veruje da je sada zaista „ponašla svog princa”, Kartera Reuma, pa aktivno mašta o intimnoj ceremoniji venčanja, zbog pandemije koronavirusa. Paris, otkako je s njim, ističe da nikad nije bila srećnija u ljubavi i čsto ga na Instagramu potpisuje kao „ljubav svog života”. U njenom slučaju je, izgleda – četvrta sreća.

Paris Hilton, Žurka
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prema pisanju stranih medija, krhka plaviša o krunisanju ove ljubavne priče ne želi mnogo da razgovara javno, kako joj se planovi opet ne bi izjalovili. Ipak, napomenula je da jedva čeka da sa njim ode pred oltar.

– Naše venčanje će biti intimnije. To je dan o kom sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa – rekla je za tamošnji „OK” pa nastavila o tome kako već razmišljaju i o osnivanju porodice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.