NAJPOZNATIJA BOGATAŠICA VERENA PO ČETVRTI PUT! Konačno je pronašla svog PRINCA odnosno BIZNISMENA!
Foto: Printscreen

HIT

NAJPOZNATIJA BOGATAŠICA VERENA PO ČETVRTI PUT! Konačno je pronašla svog PRINCA odnosno BIZNISMENA!

Srećna je što će svoju jednogodišnju vezu sa biznismenom Karterom Reumom podići na viši nivo.

Objavljeno:

Bogata naslednica Hilton carstva, Paris Hilton nada se da će nakon tri propale veridbe konačno stati pred oltar sa svojim “princem iz bajke”, ali će venčanje biti intimnijeg karaktera zbog pandemije.

Iako veridbu još uvek nisu zvanično objavili na svojim sovijalnim mrežama, čini se da Paris Hilton želi što pre izgovoriti sudbonosno “da”. Zbog burne ljubavne prošlosti i čak tri propale veridbe, izgleda da plavokosa bogatašica ne želi četvrtu veridbu da objavi “na sva zvona”, kako joj se istorija ne bi ponovila.

Ipak, srećna je što će svoju jednogodišnju vezu sa biznismenom Karterom Reumom podići na viši nivo.

- Naše venčanje će biti intimnije. To je dan o kojem sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa. Jednostavno ne mogu dočekati - ispričala je Hilton za “OK” magazin i otkrila da takođe uveliko razmišljaju i o deci, ali da joj je sada venčanje najvažnije.

Paris se tokom godina zabavljala sa nekoliko poznatih faca, uključujući Bendžija Madena iz benda “Good Charlotte”, Daga Reinharda iz “The Hillsa”, a hodala je čak i s Nik Karterom iz hit benda devedesetih “Backstreet Boys”.

Prvi put se verila 2002. za tadašnjeg dečka, modela Džejsona Šova. To je potrajalo godinu dana pre nego je ona sve prekinula 2003. godine.

Naslednica je 2005. ponovno rekla “da” Parisu Latsisu. Tada je imala 25 godina i mnogi su mislili da će Latsis biti “taj”, no to se nije dogodilo. Rastali su se iste godine. I onda je 2010. upoznala Krisa Zilku na žurci povodom Oskara. No, njihova ljubav nije se odmah razbuktala, već nakon pet godina od tog susreta. Tada se činilo da se Paris konačno našla pravoga, barem sudeći po objavama na društvenim mrežama u kojima je uvek isticala kako je “to -to” i da jedva čeka da sa Krisom stane pred oltar.

Kris ju je zaprosio s ogromnim dijamantskim prstenom u Aspenu, a raskinuli su par meseci nakon veridbe, jer je Hilton opet shvatila da on ipak nije čovek za nju. Prsten je, naravno, zadržala.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.