NEKADA JE BILA ANĐEO LEPOTE I CEO SVET JE LUDEO ZA NJOM! Sada se UNAKAZILA plastičnim operacijama i svi su ŠOKIRANI
Foto: Profimedia

FOTO DANA

NEKADA JE BILA ANĐEO LEPOTE I CEO SVET JE LUDEO ZA NJOM! Sada se UNAKAZILA plastičnim operacijama i svi su ŠOKIRANI

Glumica je sve do pre četiri godine uglavnom poricala da je ovisna o estetskim zahvatima, a onda je progovorila o operacijama i priznala je kako je stvarno preterala sa zahvatima

Objavljeno:

Slavna holivudska glumica Melani Grifit (63) uhvaćena je u šetnji Los Angelesom bez maske, a mnogi su primetili kako nakon brojnih estetskih operacija njeno lice izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Glumica je sve do pre četiri godine uglavnom poricala da je ovisna o estetskim zahvatima, a onda je u intervju za magazin Porter progovorila o operacijama i priznala je kako je stvarno preterala sa zahvatima.

Melani Grifit
foto: Profimedia

- Nisam shvatila to sve dok drugi nisu počeli govoriti: O moj Bože, šta je napravila?. To me jako pogodilo pa sam otišla kod drugog doktora i zamolila ga da spasi sve što je njegova kolegica zeznula. - ispričala je tada. Jedno vreme glumica je imala i velikih problema s alkoholom i to je uticalo na njen posao i kaže kako joj je jako žao zbog toga i dodaje kako je uprkos problemima s alkoholom uvek dobro funkcionirala kao majka. - Nisam nikada ležala pijana na podu i uvek sam se trudila biti tu za moju decu - rekla je glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Zaposlena devojka" koji joj je doneo nominaciju za Oscar.

Melani Grifit
foto: Profimedia

Podsetimo, iz braka s Antoniom Banderasom ima ćerku Stelu, dok iz prvog braka s Donom Johnsonom ima sina Alexandera i ćerku Dakotu, koja je takođe krenula njenim glumačkim stopama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.