SKINUO MI JE GAĆICE I SILOVAO ME JE! Svet je u šoku, jedan od najpoznatijih repera na planeti optužen za SILOVANJE!
Soldža Boj, Foto: Profimedia

UŽAS

SKINUO MI JE GAĆICE I SILOVAO ME JE! Svet je u šoku, jedan od najpoznatijih repera na planeti optužen za SILOVANJE!

Ovo se desilo krajem 2018. godine

Objavljeno: 09:02h

Neimenovana devojka koja tvrdi da ju je čuveni reper Soldža Boj (Soulja Boy) zaposlio kao ličnu asistentkinju optužila ga je juče za silovanje i seksualni napad, kidnapovanje i držanje u ropstvu.

Devojka, kojoj nije otkriven identitet, tvrdi da ju je Soldža Boj, rođen kao Deandre Kortez Vej, zaposlio u decembru 2018. godine i složio se da joj plaća 500 dolara nedeljno da radi i živi u njegova dva doma u Kaliforniji. Ona kaže da su u njena zaduženja spadali kuvanje, vožnja i drugi zadaci.

Devojka tvrdi da je reper, posle mesec dana otkako je počela da radi za njega, počeo da joj šalje fotografije svog penisa.

- Razvio se kratak odnos sa mojim pristankom, ali se uskoro sve pretvorilo u nasilje - rekla je advokatica devojke Neama Rahmani.

U tužbi su navedene brojne optužbe za seksualni napad i fizičko i verbalno zlostavljanje. Ona tvrdi da ju je reper u više navrata "neprimereno dodirivao", i onda "skidao na silu njene gaćice i silovao je". Ona tvrdi da je u avgustu 2020. bila zaključana u njegovoj sobi tri dana, bez vruće vode. Drugog datuma, koji nije naveden, on ju je, tvrdi ona "tako snažno napao da je mislila da će umreti".

U tužbi se navodi i da Vej nije plaćao njenu obećanu platu od 500 dolara nedeljno.

Soldža Boj se oglasio i negirao sve optužbe: "U kontaktu sam sa pravnim timom i protiv ovih laži će biti preduzeta odgovarajuća pravna akcija".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.