ZBOG SERIJE POSTAO JE TOP SIMBOL, ŽENE SE MASOVNO RAZVODE ZBOG NJEGA! Novi Džejms Bond zaludeo svet! (FOTO)
Foto: Instagram/Youtube

AU!

ZBOG SERIJE POSTAO JE TOP SIMBOL, ŽENE SE MASOVNO RAZVODE ZBOG NJEGA! Novi Džejms Bond zaludeo svet! (FOTO)

Opčinio javnost..

Objavljeno: 14:37h

Serija ‘Bridgerton’ donela mu je popularnost i preko noći je postao seks simbol i potencijalni kandidat za novog Džejmsa Bonda. Trenutno se nalazi na samom vrhu liste kladionica i mogao bi zameniti Danijela Krejga.

Najava za Netfliks seriju „Bridgerton“ u novembru izazvala je veliko interesovanje gledalaca. Premijerno je izvedena na Netfliksu-u za Božić, a serija prati događaje u engleskom visokom društvu od 1813. do 1827. U seriji se posebno istakao glumac Rege Žan Pejdž (31), koji je otelotvorio lik Simona. U seriji u mnogim scenama prikazuje svoje mišićavo telo.

Serija ‘Bridgerton’ donela mu je popularnost i preko noći je postao seks simbol i potencijalni kandidat za novog Džejms Bonda. Trenutno je na samom vrhu liste kladionica i mogao bi da zameni glumca Danijel Krejga (52) u ulozi tajnog agenta.

Pejdž je u intervjuu rekao da je bio zaigrano dete i da je sanjao da postane istraživač.

- Na tome sam mislio da bi bilo zaista sjajno raditi: otkriti nepoznate zemlje i svojim otkrićima dokazati da je svet divniji nego što se misli. Ali onda sam otkrio da bi to značilo i susrete sa paucima, pa sam odustao - rekao je glumac.

Imali smo priliku da ga vidimo u seriji 'Put Vaterloo-a' iz 2015. godine i u miniseriji 'Koreni' 2017. Osim glume, njegova velika strast je pevanje, a kada je u pitanju njegov ljubavni život, skriva ga 'kao zmijsku nogu'. Svoju privatnost ne otkriva ni na društvenim mrežama, već samo objavljuje fotografije sa snimanja.

Mediji su ga povezivali s britanskom glumicom Antonijom Tomas (34), no nikad nisu komentarisali je li njihov odnos ljubavni ili prijateljski.

Nedavno se 'šuškalo' kako se na setu serije stvorila i ljubavna hemija između njega i kolegice Phoebe Dynevor (25), koja glumi Daphne, ali je Page u jednom intervju nedavno rekao kako je njihova kemija bila samo ispred kamera i odbacio je sve tvrdnje o vezi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.