I Britanci imaju svoju verziju Vidimo se u čitulji: Evo ko su njihovi Kristijan i Arkana!(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FolkedTV

droga puške i ludilo

I Britanci imaju svoju verziju Vidimo se u čitulji: Evo ko su njihovi Kristijan i Arkana!(VIDEO)

Prvi pokušaj da se snimi dokumentarac morao je da bude obustavljen, jer je jedan član bande ozbiljno povređen tokom snimanja, ispričao je Blejk. Po završetku snimanja, jedan od momaka je uhapšen, a jedan ubijen
Objavljeno:

Krađe, pljačke, fizički napadi, droga, načini na koje je kriju i načini koje je diluju, vatreno oružje....sve su to tipične scene dokumantarnog filma "Gangland" televizije "Kanal 5". Ipak, scene u filmu nisu dramatizacija, već autentična krivična dela koja su sami članovi bande počinili i snimili.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najveći broj scena, u dokumentarcu koji prati živote mladih ljudi koji se svakog dana susreću sa ubistvima, drogom, pištoljima i noževima, snimljeno je kamerom iz prvog lica.

Oni su najplaćeniji glumci godine: Nema teorije da pogodite ko je prvi, a cifre bolje da ne gledate! (FOTO)

- Rekli su mi: "Ne možemo to da ti pokažemo. Ne možemo da sedimo ovde sa pištoljima i pokažemo ti to". Tada sam pomislio da bi to mogli da snime i sami - objasnio je Pol Blejk, producent filma, svoju ideju da kriminalcima da deset "GoPro" kamera kako bi sami zabeležili svoje zločine.

Ideja producenta filma, koji je i sam tokom snimanja bio u sitauciji da gleda u cev pištolja prislonjenu na svoje čelo, bila je da što autentičnije predstavi neverovatno brutalne bande čiji su članovi uglavnom vrlo mladi ljudi.

Prvi pokušaj da se snimi dokumentarac morao je da bude obustavljen, jer je jedan član bande ozbiljno povređen tokom snimanja, ispričao je Blejk. Po završetku snimanja, jedan od momaka je uhapšen, a jedan ubijen.

Kamere su im ostavljali, a potom preuzimali na dogovorenom mestu. Ni autori dokumentarca nisu znali šta je snimljeno dok nisu preuzeli kamere.

- Prvo što sam video kada sam otvorio snimak je da neko puni pištolj i pakuje drogu. Pomislio sam: "to je jako dobro" - priča Blejk.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.