JA SAM TVOJ DIVLJAK, HOĆU DA PIJEM TVOJU KRV! Buknule SE*SUALNE PORUKE koje je SLAO POZNATI GLUMAC, prepiske dokaz!
Foto: Profimedia

šok!

JA SAM TVOJ DIVLJAK, HOĆU DA PIJEM TVOJU KRV! Buknule SE*SUALNE PORUKE koje je SLAO POZNATI GLUMAC, prepiske dokaz!

U vreme poruka glumac je još uvek živeo sa suprugom Elizabet Čejmbers sa kojom ima dvoje dece. U leto 2020. najavili su razvod nakon deset godina braka

Objavljeno:

Glumac Armi Hamer (34) našao se u središtu skandala. Strani mediji pišu kako su u javnost 'procurile' navodno njegove poruke koje graniče sa seksualnim kanibalizmom, ali i silovanjem.

Iako ne postoji službena potvrda da je reč o njegovim porukama, glumčeva navodna žrtva tvrdi da je to on.

Armie Hamme
foto: Instagramscreen

Objavila je fotografiju šake s tetovažom na venčanom prstu koja liči njegovoj i koju joj je on navodno poslao, kako bi dokazala da upravo on stoji iza bizarnih poruka. Poruke su slane u periodu od 2016. do februara 2020. godine.

'Trebam popiti tvoju krv', 'Ja sam stopostotni kanibal', 'Želim te pojesti', samo su neke od poruke koje su kružile Twitterom, a one su uključivale i poruke o BDSM seksu.

Inače, u vreme poruka glumac je još uvek živeo sa suprugom Elizabet Čejmbers (38) s kojom ima dvoje dece. Na leto 2020. objavili su da se razvode nakon deset godina braka, javlja Daily Mail.

Njegovi obožavatelji izrazili su sumnju u verodostojnost poruka i uvereni su kako su lažne. Armie je glumio u filmovima 'Društvena mreža', 'Usamljeni osvetnik', 'Skrivena ljubav', 'Rebecca'...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.