VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA PLANETI,A SADA JE ISPLIVALA NJENA FOTKA IZ DETINJSTVA: Pogodite KO JE u pitanju?
Foto: Instagramscreen

au!

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA PLANETI,A SADA JE ISPLIVALA NJENA FOTKA IZ DETINJSTVA: Pogodite KO JE u pitanju?

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima 17 godina i izgleda potpuno drugačije nego danas.

Objavljeno: 16:05h

Malo je onih koji do danas nisu čuli za glumicu Prijanka Čopra (38), koja i više od 20 godina nakon osvajanja titule Miss sveta slovi za jednu od najlepših žena na planeti.

No glumica je sada na svom Instagramu podelila fotografiju iz vremena pre nego što je postala slavna na kojoj bi je prepoznali tek retki.

"Vitka i opaka", napisala je Indijka u opisu fotke na kojoj ima 17 godina, a bez svojih prepoznatljivih zanosnih oblina izgleda kao potpuno druga osoba. Samo godinu dana nakon te fotke, kada joj je bilo 18 godina, izabrana je za Miss Indije pa zatim i za Miss sveta.

Nakon osvajanja laskave titule otvorila su joj se vrata Bollywooda i 2003. godine snimila je svoj prvi film, "The Hero: Love Story of a Spy". Zatim se preselila u SAD, gdje je ostvarila ulogu u seriji "Quantico" a ostalo je istorija. Nakon toga je počela da dobija uloge u holivudskim filmovima poput "Spasilačke službe" i "Nije li romantično?", a trenutno snima četvrti nastavak "Matrixa" koji bi u bioskopima trebao stići pred kraj ove godine i romantičnu komediju "Text For You".

Prijanka je danas u srećnom braku sa 10-godišnjim članom braće Jonas, Nikom Džonasom, sa kojim se venčala u decembru 2018. godine.

Vjenčali su se u bivšoj kraljevskoj palati Umaid Bhavad u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova porodice, a raskošna ceremonija trajala je čak tri dana.

Nik je Prijanku zaprosio nakon samo dva meseca veze u Londonu, a verenički prsten je odabrao u poznatoj zlatari Tiffani.

Iako su često na meti podsmeha zbog velike razlike u godinama, poznati par to ignoriše, a iz dana u dan izgleda da su sve više zaljubljeni, što redovno pokazuju na društvenim mrežama i gde god se zajedno pojave.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.