"MOJ OTAC SE MENTALNO PROMENIO, MAJKA MI JE OBOLELA"! Poznata zvezda ŠOKIRALA SVOJIM PRIZNANJEM, ledi krv u venama!
Foto: Youtubescreen

šok!

"MOJ OTAC SE MENTALNO PROMENIO, MAJKA MI JE OBOLELA"! Poznata zvezda ŠOKIRALA SVOJIM PRIZNANJEM, ledi krv u venama!

Mark Rajt ispričao je da je njegov otac nakon preležane korone osetio mentalne promene.

Objavljeno:

Bivša zvezda emisije "TOWIE" rekao je u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" da njegov otac Mark Rajt stariji (64) nije isti čovek kakav je bio pre četiri nedelje. Mark stariji i njegova supruga Kerol (60) otkrili su u novogodišnjoj noći da se bore sa koronom.

U emisiji se saznalo i da je ujak Marka Rajta Edi u kritičnom stanju zbog kovida.

"Napustio je bolnicu i nadam se da mu neće smetati što ovo govorim, ali se on mentalno ne oseća dobro", rekao je Rajt o stanju svog oca, prenosi "Dejli mejl".

Istakao je da njegovom ocu bolje i da se nada da će se još više oporaviti, mada strahuje da korona može da ostavi dugotrajne posledice na zdravlje.

"Moji dobri prijatelje su teoretičari zavere i misle da je sve ovo glupost i da ne treba zatvarati zemlju. Moj odgovor je da Vlada, bilo da je u pravu ili ne, zna više od nas pa ako nam kaže da uradimo nešto da to treba i da učinimo. Jer kada dođete do tačke u kojoj sam ja sada, a imao sam nekoliko najtežih nedelja u životu, mogao sam da izgubim članove porodice, bili su veoma bolesni... tada ćete zažaliti zbog svega što radite. Zato slušajte pravila, ostanite kod kuće, za zaključavanje postoji razlog", rekao je Mark Rajt i dodao da je korona najstrašniji virus zbog onoga što radi organizmu, zbog onoga što je uradio njegovom ocu.

Majka Marka Rajta iznela je na Instagramu detalje borbe supruga i sebe sa koronom napomenuvši da se suočila sa najstrašnijim kašljem u životu. Napomenula je da je sigurna da će se njen muž i ona izboriti sa kovidom.

"Nikada ne uzimajte stvari zdravo za gotovo, uvek budite tu jedni za druge, ovo me je toliko nateralo da cenim život. Male stvari u životu važnije su od onih velikih", poručila je Kerol.

Kerol i Mark stariji pored sina Marka imaju i sina Džoša koji se bavi fudbalom i ćerku influenserku Natali Rajt. Veoma teško im je palo što su proveli Božić razdvojeni od dece.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.