"DOJADILO NAM JE TROVANJE I ZLOSTAVLJANJE"! Megan i Hari PRESEKLI, pa doneli ŠOKANTNU ODLUKU O KOJOJ BRUJI SVET!
Princ Hari i Megan, Foto: AP/ Gareth Fuller

šokantno!

"DOJADILO NAM JE TROVANJE I ZLOSTAVLJANJE"! Megan i Hari PRESEKLI, pa doneli ŠOKANTNU ODLUKU O KOJOJ BRUJI SVET!

Paru je, kažu, dojadilo trovanje i zlostavljanje. Ne nameravaju to više da trpe. Okreću novi list...

Objavljeno:

Profili na društvenim mrežama, najviše na Instagramu, vojvodi i vojvotkinji od Sussexa ili britanskom princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl oduvek su bili važno mesto i alat za rad i komunikaciju.

Princ Hari, Megan Markl, Kraljevska porodica, Lažna trudnoća
foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Njihov profil SussexRoyal na Instagramu koji je otvoren kada su se Harry i Megan odlučili odvojiti od ostatka kraljevske porodice, ima više od 10 miliona pratilaca iako na njemu odavno nema novih objava.

Zato gotovo neverovatno zvuči vest da je par odlučio da prestane da bude aktivan na društvenim mrežama.

Britanski mediji pišu kako Hari i Megan "odbacuju društvene mreže, privatno i profesionalno, kao deo njihove 'nove uloge' u Sjedinjenim Američkim Državama".

The Sunday Times objavio je, navodeći pouzdani izvor, da Sussexi ne planiraju da koriste platforme poput Instagrama, Facebooka i Twittera u svom projektu, neprofitnoj organizaciji Archewell Foundation, te da nemaju nameru da ponovno počnu da koriste nalog pod svojim imenima.

Paru je, kažu, dojadilo trovanje i zlostavljanje.

Nije to friška priča - Megan Markl već je izjavljivala kako je "jako teško" proživljavati napade na Instagramu i Facebooku. A njih je bilo gotovo od prvog dana kada se saznalo da je britanski princ u vezi s američkom glumicom.

kraljica Elizabeta, Princ Hari, Megan Markl
foto: AP

Neki britanski mediji tvrde da je odluci o potpunom okretanju leđa društvenim mrežama presudila baš organizacija Archewell, koja ima vrlo široke humanitarne planove i ciljeve. A internetska stranica Archewella u poslednje je vreme glavni razlog za kritike upućene Sussexima preko društvenih mreža - mnogi korisnici optužuju par koji voli da govori o poštivanju privatnosti za hipokriziju, baš zbog postavljanja privatnosti na Archewellu gde prikupljaju imena i adrese, IP adrese, tekstove i videe korisnika i najavljuju mogućnost deljenja podataka s drugim ljudima.

megan
foto: AP / Alastair Grant

Tako da, odlazak s društvenih mreža teško da će naškoditi paru koji uživa u svom američkom životu nakon zloglasnog Megxita. Imaju novi dom, imaju i ugovor sa Spotifyem za produkciju podcasta koji se bave motivacionim i zabavnim pričama, Megan sarađuje s Disneyem, a tu je i poznati višegodišnji, multimilionerski ugovor s Netflixom.

(Espreso.co.rs / The Sunday Times)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.