ZBOG GNUSNIH LAŽI O SRBIMA CEO SVET JOJ SE SMEJE U FACU! AU, ŠTA JE ODVALILA: Rita Ora na stubu srama, UHVAĆENA JE!
Foto: Profimedia

sram je bilo

ZBOG GNUSNIH LAŽI O SRBIMA CEO SVET JOJ SE SMEJE U FACU! AU, ŠTA JE ODVALILA: Rita Ora na stubu srama, UHVAĆENA JE!

Naime, na internetu je svanuo klip o lažima pevačice Rite Ore, koja je u intervjuima lagala razlog zbog kojeg se doselila iz Albaije u Veliku Britaniju

Objavljeno: 19:26h

Pozato je da albanske javne ličnosti bez srama širom sveta zagovaraju da se prihvati nezavisnost Kosova, sve u cilju radi formiranja "velike Albanije". Jedne od njih su Dua Lipa, Rita Ora, Bibi Reksa, a svetski mediji su sada shvatili da oni varaju narod.

Naime, na internetu je svanuo klip o lažima pevačice Rite Ore, koja je u intervjuima lagala razlog zbog kojeg se doselila iz Albaije u Veliku Britaniju.

Rita je imala jednu godinu kada se njena porodica preselila u London 1991. godine, ali ona u svojim medijima ističe da se doselila sa Kosova 1999. zbog nereda na Kosovu tokom NATO agresije.

Rita Ora
foto: EPA/ Adam Yip

To je naravno laž, jer se Rita Ora doselila osam godina pre rata na Kosovu i nije izbeglica kako se predstavlaj u medijima, zbog čega su je i prozvali.

- Ne, Rita. Ti, lažeš! Porodica ti se doselila u London 1991. a tada si imala samo jednu godinu, a kao što se videti na Vikipediji rat na kosovu je izbio 1999. godina. Tako da, Rita, tvoja porodica nije izbegla sa Kosova - glasio je komentar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.