UMRLA PA OŽIVELA! VEST ODJEKNULA KAO BOMBA: Zvezda filma o Džejms Bondu ipak izgubila bitku za život!
Foto: Profimedia

TUŽNO!

UMRLA PA OŽIVELA! VEST ODJEKNULA KAO BOMBA: Zvezda filma o Džejms Bondu ipak izgubila bitku za život!

Tužno!

Objavljeno: 13:19h

Bondova devojka i "Čarlijev anđeo" Tanja Roberts preminula je u 66. godini dan nako što je njen agent zbog nesporazuma objavio da je ona umrla.

Prema navodima TMZ, Tanja je umrla u bolnici u ponedeljak uveče, nakon što je njen partner Lens O Brajan pogrešno rekao njenom predstavniku da je preminula dan ranije.

Lens je tada nazvao Tanjinog predstavnika Majka Pingles i rekao mu: "Umrla mi je u naručju". Tanjin agent je tada obavestio medije da je umrla, ali je kasnije saznao, tokom emotivnog TV intervjua, da je glumica tada bila živa. Tada se slomio i u suzama je primio telefonski poziv iz bolnice dok je kamerom govorio o smrti svog partnera.

Tanja Roberts
foto: Profimedia

Podsetimo, Tanja se srušila tokom šetnje pasa nakon čega je, od 24. decembra, boravila u bolnici. Odmah je prikjučena na respirator, ali joj nije bilo bolje i ubrzo je preminula.

Tanja je glumila u "Čarlijevim anđelima" i tumačila je ulogu Julije Rodžers. Jednom prilikom se u intervjuu osvrnula na snimanje Džejms Bonda.

- U to vreme nisam znala ono što znam danas, ali da budem iskrena, ko bi odbio takvu ulogu - upitala je ona.

- Niko. I onda se upitate: "Da li sam mogla to bolje da odglumim?" To je jedino što smete da kažete, jer odbiti takvu ulogu bi bila ludost. Niko to ne bi uradio, niko - dodala je ona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.