Vraćanje karmičkog duga? Slavni roker bio na korak do smrti: Jedva naučio ponovo da govori i hoda... (FOTO)
Foto: preentscren, instagram

dođe maca na vratanca

Vraćanje karmičkog duga? Slavni roker bio na korak do smrti: Jedva naučio ponovo da govori i hoda... (FOTO)

Popularni roker nedavno je govorio o teškom životnom periodu i o tome kako se oporavljao. Možda zvuči poput klišea reći da je veliki uspeh za muzičara da izda novi album, međutim u njegovom slučaju, uspeh je upravo "reč koja se traži".
Objavljeno:

Frontmen Sum 41, Derik Vibli, je 2014. godine (oko pet godina nakon razvoda od Avril Lavinj) skoro izgubio život. Indukovana koma bila je "odgovor" na često i veliko partijanje, pijančenje, usled čega su mu bubrezi i jetra otkazali, piše Story.rs .

foto: profimedia

Vibli je u intervjuu naglasio kako su ga Igi Pop i ostali umetnici spasili, i kako su mu pružali ogromnu podršku onda kada je hteo da odustane, jer nije znao da li će ikada ponovo prohodati. Takođe, živeo je u velikom strahu da neće biti u mogućnosti da piše tekstove trezan.

A evo sta je i sam muzičar izjavio povodom cele situacije...

"Kada su mi jetra i bubrezi otkazali zaglavio sam u bolnici i bio sam u fazonu 'Okej, pijem previše'. Umirao sam, uspeli su da me vrate, i kada se to dogodilo ja nisam znao gde se nalazim. Tri dana sam bio u indukovanoj komi. Nisam znao ni kako sam uopšte došao u čitavu tu situaciju iskreno, samo sam se, eto, probudio u bolnici." - rekao je frontmen.

foto: preentscreen, instagram

Nadovezao se i na zdravstene posledice ali i uzbudjenje..

"Nije bilo sigurno da ću se oporaviti. Jedino što se baš znalo bilo je to da imam oštećene nerve u stopalima, što je bilo baš strašno, dugo nisam mogao da hodam. Oko godinu i po dana. Shvatio sam da sam skroz okej tek ove godine, u februaru.

Šta ti je sudbina: Naša voditeljka se posle 20 godina pomirila sa prvom ljubavi, a sada je trudna! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.