HOLIVUDSKA DIVA PALA U ŠAKE BULIMIJE: Potresni intervju bivše članice grupe "The Pussycat Dolls" će vas ŠOKIRATI
The Pussycat Dolls, Foto: Printscreen Youtube

OSTAĆETE BEZ TEKSTA!

HOLIVUDSKA DIVA PALA U ŠAKE BULIMIJE: Potresni intervju bivše članice grupe "The Pussycat Dolls" će vas ŠOKIRATI

Iako je svima izgledala savršeno, Nikol je imala ozbiljne probleme

Objavljeno:

Pevačica Nikol Šerzinger (42), članica nekadašnje grupe "Pussycat Dolls", važi za jednu od najlepših žena i deluje veoma zadovoljno izgledom, a nekada se borila s manjkom samopouzdanja.

- Danas mnogo više prihvtam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi. S 14 godina sam počela da trčim. Usred noći sam izlazila iz kuće jer sam bila uverena da moram biti mršavija i da moje telo mora izgledati baš onako kako sam zamislila - ispričala je pevačica.

Naime, Nikol je priznala da je pre nekoliko godina borila sa bulimijom, a iako je sada zdrava, bolest je ostavila trag.

- Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Veliki deo toga događao se u vreme kada sam bila u grupi "Pussycat Dolls" - rekla je pevačica i dodala:

- Imam mnogo obožavatelja i nisam htela to javno tada da otkrijem jer me bilo sramota. Ali kada sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima.

Kako važi za jednu od najlepših i negovanijih poznatih dama, otkrila je i koji "tajni sastojak" koristi kako bi imala besprekoran ten i sjajnu kosu.

- Kokosovo ulje koristim za sve. Za lice, telo, mažem ga na krajeve kose. Čak ga koristim i umesto dezodoransa - rekla je Nikol, koja redovno trenira.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.