TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA GLUMCA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Svašta je morao da radi da preživi, a ovo je najbizarnije!
Foto: Printscreen

AU!

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA GLUMCA ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Svašta je morao da radi da preživi, a ovo je najbizarnije!

U jednoj emisiji on je ispričao svoju životnu priču i iznenadio gledaoce onim što je otkrio.

Objavljeno:

Mnoge holivudske zvezde imale su sreću da celog života žive pristojno pre nego što su se proslavile. Međutim, ima i onih koje život nije mazio, a jedan od njih je i glumac Kris Prat. Iako je danas jedan od najpopularnijih glumaca na svetu, u mladosti je radio razne poslove kako bi preživeo.

U jednoj emisiji on je ispričao svoju životnu priču i iznenadio gledaoce onim što je otkrio:

Kris Prat
foto: Print Screen Youtube

Radio sam razne poslove da bih preživeo. Bio sam konobar u jednom groznom restoranu na Beverli Hilsu. Nije bilo mnogo gostiju, pa nisam dobijao bakšiš. Zbog toga nisam imao novac, pa sam krao ostatke hrane sa tanjira. Jedna žena me je umalo uhvatila u krađi. Tražila je da hranu koja joj je ostala ponese kući, a ja sam je slagao da je već bačena. Izvinio sam joj se i rekao da će kuvar opet spremiti to jelo za nju. Ona je žurila, tako da je meni ostao još jedan tanjir hrane - ispričao je glumac.

Pored toga, on je otkrio da je radio kao striper pošto je izbačen sa fakulteta, bio je beskućnik i spavao u kombiju. Ipak, sreća mu se osmehnul,a pa je danas velika zvezda, a njegovo bogatstvo procenjeno je na 30 miliona dolara.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.