POZNATI PEVAČ SE ZASITIO PA PRODAJE SVOJU VILU ZA 18 MILIONA EVRA! Zaprepastiće vas šta sve ima u njoj! (FOTO)
Foto: Printscreen

hit

POZNATI PEVAČ SE ZASITIO PA PRODAJE SVOJU VILU ZA 18 MILIONA EVRA! Zaprepastiće vas šta sve ima u njoj! (FOTO)

Tu je i košarkaško igralište, vinski podrum, te multimedijalna soba, kao i kuća za goste s sopstvenim spoljašnim kaminom, štala i garaža u koju stane pet automobila.

Objavljeno:

Popularni kanadski muzičar The Weeknd se već šest meseci trudi da proda svoju skupocenu vilu u Los Anđelesu. Čini se kako je pandemija uticala i na njegov novčanik, pa slavni pevač nastoji što pre da dođe do "malo" gotovine. Svoju prostranu vilu prodaje za 18.000.000 evra.

Pevač se 2017. godine počastio novom raskošnom vilom u delu koji obožavaju bogati i slavni. Za svoj novi dom od ukupno 1.200 kvadrata reper je tada izdvojio čak 17.000.000 evra. No, čini se kako ga se sada zasitio.

Unutar kuće trenutno ima mesta za devet spavaćih soba i jedanaest kupatila, a unutar vile nalaze se i prostrani dnevni boravak s udobnim sofama. U kuhinji dozu luksuza osiguravaju mermerne radne ploče u kombinaciji s kontrastnim kuhinjskim delovima.

Uz unutrašnji bazen koji je noću posebno osvetljen, na posedu imanja nalazi se i terasa za sunčanje. Tu je i košarkaško igralište, vinski podrum, te multimedijalna soba, kao i kuća za goste s sopstvenim spoljašnim kaminom, štala i garaža u koju stane pet automobila.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.