SVI SU BILI ZALJUBLJENI U OVU GLUMICU! Mamila je uzdahe i zavodila OČIMA, a i u 55 godina izgleda BRUTALNO!
Foto: Printscreen

BRAVO

SVI SU BILI ZALJUBLJENI U OVU GLUMICU! Mamila je uzdahe i zavodila OČIMA, a i u 55 godina izgleda BRUTALNO!

Kako bi zadržala vitku liniju, ali i mladalački izgled i zadržala pozitivan duh tokom karantina, odlučila je da se bavi meditiranjem.

Objavljeno:

Jedna od najlepših glumica Bruk Šilds (55), koja je krasila naslovnice osamdesetih godina prošlog veka i malo ko nije bio očaran njenom lepotom, objavila je na Instagramu selfi i pokazala svoj prirodan izgled, u kućnom izdanju.

Glumica se nikada nije podvrgla estetskim korekcijama kako bi zadržale mladenački izgled, a kako je je priznala, to još nije učinila jer se, između ostalog, strašno plaši noža iako su njene ćerke joj savetovale da bi to trebalo da uradi.

Kako bi zadržala vitku liniju, ali i mladalački izgled i zadržala pozitivan duh tokom karantina, odlučila je da se bavi meditiranjem.

"Nikada u životu nisam meditirala. Ja sam osoba koja kaže: „Previše sam zauzeta da bih meditirala!“ Ali kada je karantin počeo, rekla sam sebi „Ne idem u teretanu, pa ne moram da vežbam, a onda sam otkrila na društvenoj mreži Fejsbuk livestreaming meditaciju. Moje devojčice su mi se smejale i šalile se da ću naći svoj zen. Kad sam kenula, jedno od pitanja koje je postavio trener bilo je: „Šta želite za sebe, za život i za svet?“ I pomislila sam: „Samo želim da ne osećam strah. Toliko toga što doživljavamo je strah - strah od nepoznatog - i to iscrpljuje. Meditacija je trajala možda 45 minuta, a ja sam osećala da je prošlo tek 10", ispričala je svoja iskustva.

Danas je, kaže, presrećna što posle svega što je prošla još može da vežba.

- Imam trenera koji kaže da to što ste kod kuće ne znači da ne možete da vežbate i da budete kreativni. Možete da vežbate bicepse sa konzervama od paradajz sosa. Imam ove elastične trake koje koristim za čučnjeve i hodanje u stranu, a posle deset minuta znoj kaplje sa mene.

Bruk je u intervjuima često govorila o svom teškom detinjstvu i isticala da je zbog majke ostala devica do 22. godine. Ali i pored svega postala je jedna od najpoznatijih holivudskih zvezda čijoj lepoti se divio ceo svet naročito posle uloge u filmu "Plava laguna" koji ju je i proslavio.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.