Sve ih je pokidala: Ona je glavna zvezda MTV dodele nagrada! Zar iko i očekivao drugačije?
Foto: Reuters

Kraljica

Sve ih je pokidala: Ona je glavna zvezda MTV dodele nagrada! Zar iko i očekivao drugačije?

Šta reći sem - svaka čast!
Objavljeno: 09:30h

Američka pevačica Bijonse pobednica je na ceremoniji dodele Em-Ti-Vi (MTV) video muzičkih nagrada (VMA) osvojivši glavnu nagradu za video klip godine pesmom "Formation" s poslednjeg albuma

Bijonse, koja je bila favorit s 11 nominacija, imala je na početku ceremonije u nedelju uveče u Medison skver gardenu u Njujorku nastup na kojem je izvodila pesme s albuma "Lemonade" posvetivši ih žrtvama poplava u američkoj saveznoj državi Luizijani.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pevačica (34), poznata kao Kraljica Bi (Queen B), izvela je pesme "Pray You Cath Me" i "Hold Up", koja je dobila nagradu najboljeg video klipa ženskog izvođača, a završila je nastup pobedničkom pesmom "Formation".Najbolji muški video klip osvojio je Kalvin Haris s pesmom "This is What You Came For" na kojem se pojavljuje pevačica Rijana.

foto: Reuter

Rijana (28) bila je druga zvezda večeri s nagradom Vangard za celokupni opus. Ona je nastupala posle Bijonse i izvela svoje čuvene hitove među kojima "Work".

Legendarni britanski muzičar Dejvid Bouvi, koji je preminuo 10. janura, bio je posthumno nominovan u četiri kategorije, a osvojio je nagradu za umetničku režiju video klipa "Black Star" sa istoimenog i poslednjeg albuma.

Britanska pevačica Adel, koja je bila nominovana u osam kategorija, nije prisustvovala ceremoniji dodele nagrada.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.