POZNATA DIZAJNERKA SE SKROZ UPROPASTILA OD PLASTIČNIH OPERACIJA! Izgleda jezivo, OVAKO se vadi! (FOTO)
Foto: Printscreen youtube

OPERACIJA I POSLEDICE

POZNATA DIZAJNERKA SE SKROZ UPROPASTILA OD PLASTIČNIH OPERACIJA! Izgleda jezivo, OVAKO se vadi! (FOTO)

U ovom prazničnom raspoloženju Donatela je pokazala kako je ona dekorisala jelku

Objavljeno:

Italijanska modna dizajnerka Donatela Versaće u 65. godini želi da izgleda poput tridesetgodišnjakinja, zbog čega se podvrgava plastičnim operacijama. Ona je dobro poznata po istančanom ukusu. Sve mora biti na svom mestu. Uvek brine o onome šta će obući, a sada uređuje svoj dom.

U ovom prazničnom raspoloženju Donatela je pokazala kako je ona dekorisala jelku. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj stoji pored bogato ukrašene jelke sa puno lampica. Ispod njega je stavila i kutije sa poklonima.

- Odlično i jedinstveno - pohvalili su je pratioci u komentarima. Ljudi su nakon pohvale za jelku u komentarima krenuli da pišu kako Donatela ne liči na sebe.

A za sve su zaslužne plastične operacije u koje se počela upuštati devedesetih. Redovno ide na tretmane botoksom, jer ne podnosi bore. Tvrdi kako joj je, osim lica, celo telo prirodno.

Donatela
foto: Printscreen youtube

Versaće se užasava starenja, no od tolikih operacije lice joj izgleda deformisano. Pre nekoliko godina izjavila je kako svako veče spava u zamrzivaču kako bi zadržala mladalački izgled.

Više puta je izjavljivala i kako toliko voli preplanuo ten da nikad ne izbegava sunce iako od preteranog izlaganja koža izgleda smežurano i ostarelo.

- Držim do izgleda jer želim uvek da izgledam poželjno - rekla je Donatela.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.