NAKON ŠTO JE TRAGIČNO IZGUBIO SUPRUGU, OVA ŽENA MU VRATILA NADU U ŽIVOT! Spasila ga od TUGE, najemotivnija priča!
Foto: instagramscreen

dirljivo!

NAKON ŠTO JE TRAGIČNO IZGUBIO SUPRUGU, OVA ŽENA MU VRATILA NADU U ŽIVOT! Spasila ga od TUGE, najemotivnija priča!

Rio i Kate Ferdinand dobili su prvo zajedničko dete, dečaka, a spisateljica se još nije pohvalila vestima na Instagramu, gde često objavljuje.

Objavljeno:

Kako prenosi Dejli Star, postali su roditelji dečaka koji je Kate rodila u petak. To je Rioovo peto dete dok je glumilo u rijalitiju "Jedini put je Essek". Naime, bivši fudbaler ima sinove Lorenca (13), Tatea (11) i ćerku Tiju (9) sa pokojnom suprugom Rebekom Ellison.

Ellison je preminula 2. maja 2015. godine u 36. godini od raka dojke. Kate je ta koja je Riju donela novu nadu u život. Rijaliti zvezda i fudbaler bili su u vezi dve godine, a venčali su se u novembru 2018. godine na krovu zgrade u Abu Dabiju, a sa njima je u to vreme bilo troje dece Rie-a.

"Plakala sam godinu dana svaki dan nakon preseljenja u Rio. Bilo je to zaista teško vreme jer je njegova majka Janice preminula samo dve godine nakon Rebecce. Srce mi se slamalo. Samo sam želela da pomognem i obradujem decu. Otišla sam. i radim, ali stalno sam grešila. Zaboravila bih da stavim njihovu sportsku opremu u torbu ili ne bih čitala poštu njihovih učitelja. Nisam bila mama ", priznala je Kate u dokumentarnom filmu„ Rio Ferdinand: Otac i majka "koji je sportista snimio nakon tužni događaj.

Kate se posvetila Riju i njegovoj deci i napustila je zvezdani život koji je vodila nakon emisije "Jedini put je Essek". Na Instagramu je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, koja nije bila laka poslednje tri nedelje pre porođaja. Priznala je da joj nije lako da se toliko dugo odmara jer je nekada radila vežbe pilatesa i bila aktivna.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.