POZNATA GLUMICA U DRUGOM STANJU SA 35 GODINA STARIJIM MUZIČAREM: Ljubav planula na prvi pogled!
Foto: Printscreen

opa!

POZNATA GLUMICA U DRUGOM STANJU SA 35 GODINA STARIJIM MUZIČAREM: Ljubav planula na prvi pogled!

Glumici i muzičaru ovo će biti prvo zajedničko dete iako Foster iz prethodnih brakova ima već petoro dece.

Objavljeno:

Poznata holivudska glumica Katarina Mek Pi (36) proteklih meseci ne skida osmeh s lica, a sada je konačno pokazala i koji je razlog tome. Naime, Katarina čeka prinovu s muzičarom Davidom Fosterom koji je od nje stariji čak 35 godina. Iako su još sredinom oktobra supružnici otkrili srećnu vest Katarina je sada po prvi puta pokazala trudnički stomak.

Inače, glumici i muzičaru ovo će biti prvo zajedničko dete iako Foster iz prethodnih brakova ima već pet ćerki. Zanimljivo je i da je su od njih pet čak četiri starije od njegove sadašnje supruge. Najstarija kći Alison ima 50 godina, Ami 46, Sara 39, Erin 38 dok je Jordan tek dve godine mlađa od svoje maćehe Katarine.

Davidove ćerke rekle su da u potpunosti podržavaju svog oca i svaku njegovu odluku. "Podržavam sve zbog čega će biti srećni. Ako su oni srećni, i ja sam srećna", izjavila je Davidova kći Erin. Inače, 36-godišnja glumica i 70-godišnji muzičar venčali su se u junu prošle godine, a u javnosti su prvi put zajedno viđeni u april 2018. godine. Par se ludo zaljubio nakon samo nekoliko meseci druženja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.