OPA BATO! POZNATA GLUMICA U LEZBO SCENI! Partnerka je mlađa od nje čak 19 GODINA! (FOTO)
Foto: Printscreen

HIT

OPA BATO! POZNATA GLUMICA U LEZBO SCENI! Partnerka je mlađa od nje čak 19 GODINA! (FOTO)

Engleska glumica Kejt Vinslet (45) i irska glumica Serše Ronan (26) su snimile nekoliko lezbijskih scena u njihovom poslednjem filmu "Amonite" i izazvale burnu reakciju javnosti.

Objavljeno:

Naime, Oskarovka je snimila ljubavne scene sa svojom mlađom koleginicom u romantičnoj lezbijskoj drami čime je prilično iznenadila obožavatelje.

- Bio je spektakularan scenario - rekla je Kejt u jednom intervjuu.

U filmu Vinslet igra paleontologa Meri Ening koja prodaje fosile turistima. Jedan od bogataša joj plaća da pravi društvo njegovoj ženi Šarlot, koju glumi Serše Ronan i dve žene se strasno zaljubljuju i postaju ljubavnice.

- Imala sam iskustva u igranju LGBT uloga u prošlosti - rekla je Vinslet i dodala da su ovu scenu snimale na Ronanin 25. rođendan.

foto: Printscreen

Kada je reč o scenama seksa u kojima se jasno prikazuje i kako se glumice međusobno zadovoljavaju, Kejt je nedavno rekla:

- Definitivno nije bilo lako kao da jedete sendvič. Sorša i ja smo za te scene same smislile koreografiju.

Snimile su brojne škakljive scene u kojima im se vide mnogi nagi delovi tela. Kejt je pokazala svoje bradavice i grudi, dok je Ronan otkrila svoju guzu, a mnoge scene njihovog seksa nisu prijale svim gledaocima.

"Fuj, vidi se previše", "Daj, da li baš moramo sve da vidimo?", "Ljudi, ovo je umetnost novog doba, pomirite se sa tim", bili su samo neki od komentara.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.