JEZIVO! IZOPERISANA STARLETA PRIMORAVA ĆERKU DA BUDE KAO ONA: "Zašto si ukrala detetu detinjstvo, ovo je sramota"!
Foto: Instagram printscreen

bruka!

JEZIVO! IZOPERISANA STARLETA PRIMORAVA ĆERKU DA BUDE KAO ONA: "Zašto si ukrala detetu detinjstvo, ovo je sramota"!

Britanska starleta Kejti Prajs našla se na udaru kritika zbog ophođenja prema svojoju najstarijoj ćerki Princes.

Objavljeno:

Ova tinejdžerka ima samo 13 godina, ali majka već nastoji da je uvede u svet Instagrama gde svakodnevno viđamo fotografije žena sa kompletnom šminkom i brojnim filterima.

Naime, rijaliti zvezda je na Instagramu podelila kratki video na kom pozira sa ćerkom nakon što ju je odvela kod profesionalnog šminkera.

foto: instagramscreen

Obe su nosile , a Princes je bila našminkana identično kao majka – sa jakim obrvama, veštačkim trepavicama i ružičastim sjajem na usnama. Pored šminke, Kejti je dodala i filter koji je dodatno promenio njihov izgled.

"Kakva majka, takva ćerka", napisala je poznata 42-godišnja Britanka, verovatno ni ne sluteći da će naići na more kritika i negativnih komentara.

Većina joj je poručila da je požurila sa doterivanjem ćerke i da je isuviše mlada za takav mejkap ili da koristi filtere.

"Kejti, šta to radiš sa svojim detetom?", "Tvojoj lepoj ćerki nije potrebno sređivanje", "Sramota je što joj ne dozvoljavate da bude dete sa 13 godina", samo su neki od komentara njenih pratilaca.

No, čini se da se ovoj 13-godišnjakinji sve to dopada, te je i sama podelila na svom Instagramu fotografiju gde je našminkana poput modela.

"Ovo je samo zabava. Prvi put mi je profesionalac sredio kosu i šminku. Obožavam kako izgledam", napisala je Princes.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.