ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Isplivale PRLJAVE I BEZOBRAZNE FOTKE MEGAN MARKL! Ovo će je uništiti zauvek!
Foto: EPA/JUSTIN LANE

opaa

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Isplivale PRLJAVE I BEZOBRAZNE FOTKE MEGAN MARKL! Ovo će je uništiti zauvek!

Naime, ova 38-godišnjakinja, svakako jedna od najpopularnijih žena na svetu, pre nego što se pre dve godine udala za princa Harija, živela je mnogo raskalašnijim životom

Objavljeno:

Snepčet filteri, fotografije sa limenkom piva, zavodljivi selfiji iz kreveta... Sve navedeno potpuno je normalna i svakodnevna pojava na društvenim mrežama.

Međutim, možete li da zamislite da ih objavi Megan Markl? Naime, ova 38-godišnjakinja, svakako jedna od najpopularnijih žena na svetu, pre nego što se pre dve godine udala za princa Harija, živela je mnogo raskalašnijim životom, a sve je redovno izlagala na nekadašnjem Instagram profilu, koji više ne postoji.

Danas su njene fotografije odmerenije i najčešće profesionalne, a stil elegantniji. Ipak, usprkos tome što njen nekadašnji profil više ne postoji, internet "pamti", stoga tamo objavljene fotografije još uvek kruže društvenim mrežama i najbolje pokazuju "divlju" stranu popularne Megan.

Inače, strani mediji nedavno su se raspisali o tome kako se Megan suočava sa pretnjom da bi njene privatne snimke i intimne fotografije mogle dospeti u javnost. Naime, supruzi britanskog princa, rođak je navodno pretio kako će njene tajne, privatne snimke, ali i intimne fotografije dati u medije ako mu ista ne isplati iznos od 1,5 miliona dolara.

Bonus video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.