ONA JE JEDINA ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA! Lepotica je krenula tatinim stopama, evo kako ona izgleda, nestvarno! (FOTO)
Majkl Džekson, Foto: Profimedia

TATINA ĆERKA

ONA JE JEDINA ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA! Lepotica je krenula tatinim stopama, evo kako ona izgleda, nestvarno! (FOTO)

Paris Džekson, rešena je da radi na svojoj muzičkoj karijeri, pa je uslikana u društvu prijatelja u Los Anđelesu, u pauzi snimanja novih pesama

Objavljeno:

Ćerka kralja popa Majkla Džeksona, Paris Džekson, rešena je da radi na svojoj muzičkoj karijeri, pa je uslikana u društvu prijatelja u Los Anđelesu, u pauzi snimanja novih pesama.

Paris je rođena 1998. godine, a još od tada je u centru pažnje svetske javnosti zbog očeve slave. Kada je on preminuo, imala je svega 11 godina, a majku Debi Rou je upoznala tek sa 13 i tvrdi da danas imaju kvalitetan odnos.

Premda je do sada bilo moguće videti je samo u nekoliko filmskih pojavljivanja i u kampanji Kelvina Klajna, deluje da je Paris definitivno rešila da život posveti profesiji u kojoj je njen otac bio neprikosnoven.

foto: Printscreen

Paris je viđena sa cigaretom u ustima, u kežual kombinaciji, džemperom koji otkriva stomak, farmericama i ćizmama, sa jakom šminkom.

Njena imovina procenjuje se na više od 100 miliona dolara, a kad bude napunila 30 godina, naslediće trećinu Džeksonovog bogatstva, a kako bude starija, dobijaće sve više novca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.