MOŽE DETE DA JOJ BUDE! Pevačica uslikana kako sedi u krilu 36 GODINA MLAĐEM OD SEBE, ceo region je PLJUJE! (FOTO)
Foto: EPA/JASON SZENES

svi bruje o ovome!

MOŽE DETE DA JOJ BUDE! Pevačica uslikana kako sedi u krilu 36 GODINA MLAĐEM OD SEBE, ceo region je PLJUJE! (FOTO)

Poznato je da Madona već duže vreme uživa u ljubavi s 26-godišnjim Ahlamalikom Viliamsom, ipak fotografije nje i njene ljubavi nisu izlazile u javnost – do sada.

Objavljeno:

Mlađe je slađe, moto je kojim se Madona vodi kada je ljubavni život u pitanju, pa je tako i njen poslednji momak od nje mlađi neverovatnih 36 godina. Pevačica koja je uplovila u sedmu deceniju života ne odvaja se od 26-godišnjeg momka, s kojim je proslavila i Dan zahvalnosti, a ceo događaj ovekovečila je fotografijom na kojoj sedi u krilu svom momku. Pomenuta fotografija izazvala je niz komentara njenih obožavalaca koji ne odobravaju ovu ljubav. Naime, iako su navikli da od pop dive očekuju neočekivano, smatraju da je ova ipak veza neprimerena.

foto: instagramscreen

– Nadam se da ti je ovo sin, a ne dečko. Kako žena koja je prešla 60. može da bude u vezi s ovako mladim dečkom, pa to je suludo i neprimereno. – Samo su neki od komentara kojima su Madonini fanovi iskazali svoje nezadovoljstvo.

Međutim, ovo nije prvi puta da pevačica ljubi mlađe od sebe, lista je podugačka. 23-godišnji Brahim Zalibati, te njegov kolega 26-godišnji Timor Stefens i 31-godišnji maneken Kevin Sampaio samo su neki od momaka koji su prošli kroz život pop dive.

Ljubavna priča s Vilijamsom počela je pre skoro dve godine, a njeni prijatelji bili su ubeđeni da, kao i sve pređašnje romanse, ni ova neće potrajati. Međutim, Madona je odlučna u nameri da ih sve uveri u suprotno, te uživa u vezi s mlađim momkom, a da li će se iz svega razviti nešto više ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.