ZBOG OVOG OTKRIĆA NEĆETE MOĆI DA SPAVATE VEČERAS:On je pre 9 godina svima govorio da će doći KORONA-postoji i VIDEO
Foto: Profimedia

šok šok šok

ZBOG OVOG OTKRIĆA NEĆETE MOĆI DA SPAVATE VEČERAS:On je pre 9 godina svima govorio da će doći KORONA-postoji i VIDEO

Naime, obožavateljima ovog glumca od pre je poznato kako je Džud odigrao jednu od uloga u filmu "Zaraza" iz 2011. godine za koji mnogi smatraju kako je najavio korona virus

Objavljeno:

Britanski glumac Džud Lou (47) tvrdi da nije iznenađen pandemijom korona virusa, iako je Covid-19, šokirao svet kada se krajem prošle godine pojavio u Kini, a potom proširio po celom svetu i uzeo brojne živote.

Naime, obožavateljima ovog glumca od pre je poznato kako je Džud odigrao jednu od uloga u filmu "Zaraza" iz 2011. godine za koji mnogi smatraju kako je najavio korona virus, a u razgovoru za strani magazin "GQ" glumac je rekao da je na scenario koji se trenutno odvija u svetu bio već unapred pripremljen.

- Definitno sam imao osećaj da će se ovako nešto dogoditi. Za vreme snimanja filma s nama su radili brojni naučnici i stručnjaci koji su nam objašnjavali kako je scenario koji smo tada igrali za filmsko platno ujedno i scenario koji ćemo kroz nekoliko godina doživeti u stvarnom životu - objasnio je 47-godišnjak i otkrio kako je već krajem prošle godine znao što nam se sprema.

- Kad je započela 2020, a u medijima se pričalo kako se poslednjih meseci u Kini širi nekakav virus, nažalost, nisam bio iznenađen. Znao sam da je došlo ono o čemu su mi govorili pre devet godina - ispričao je glumac za spomenuti magazin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.