POZNATI PEVAČ ZAČUDIO SVE OVIM POSTUPKOM: Ovu poruku je ostavio jednoj posebnoj osobi! Fanovi u ŠOKU! (FOTO)
Džastin Biber, Foto: Printscreen youtube

POZDRAV I PORUKA

POZNATI PEVAČ ZAČUDIO SVE OVIM POSTUPKOM: Ovu poruku je ostavio jednoj posebnoj osobi! Fanovi u ŠOKU! (FOTO)

On je podelio poruku u kojoj je dao savet samom sebi

Objavljeno:

Kanadski pevač Džastin Biber je značajno promenio način rezenovanja života i muzike i uvideo neke stvari u kojima je grešio, te je sada podelio sa fanovima svoje misli.

Džastin je u tinejdžerskim danima bio željan uspeha i slave, što je i postigao u jednom trenutku, ali je na kraju shvatio šta je u suštini važno.

On je podelio poruku u kojoj je dao savet samom sebi.

foto: Profimedia

Dragom osamnaestogodišnjem sebi. Prestani od svega da praviš takmičenje, pronađi radost u uspehu drugih ljudi i nemoj toliko da se trudiš, dovoljno je to ko si - napisao je on na Insta storiju.

Podsetimo, Biber je nedavno otvorio dušu fanovima i priznao da je promenio vrednosti kojima teži u životu.

foto: Printscreen instagram

Džastin je ranije imao poroke, drogu i alkohol, koji su ga odveli na pogrešan put, a osim toga bile su mi bitne materijalne stvari. Međutim, nakon nekog vremena on je shvatio da je pogrešio, pa je odlučio da postane bolja osoba.

- Zaista želim zdrave odnose. Želim da budem motivisan istinom i ljubavlju. Želim da budem svestan svojih mana i grešaka i da učim iz njih. Želim da idem putem koji je Bog isplanirao za mene, a ne da pokušavam da radim po svom. Želim da se odreknem svojih sebičnih svakodnevnih želja kako bih mogao da budem dobar muž i otac u budućnosti. Zahvalan sam što mogu da hodam sa Isusom, jer on vodi put - zaključio je slavni pevač na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.