GODINAMA SU MI DAVALI POGREŠNU DIJAGNOZU! Misica šokirala slikama iz BOLNICE kako bi skrenula pažnju ŽENAMA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

UPOZORENJE

GODINAMA SU MI DAVALI POGREŠNU DIJAGNOZU! Misica šokirala slikama iz BOLNICE kako bi skrenula pažnju ŽENAMA (FOTO)

Supermodel, bivša Mis univerzuma i jedna og najzgodnijih žena sveta Olivija Kulpo, šokirala je fanove na društvenim mrežama kada im je uz sliku iz bolničkog kreveta saopštila da je bila na teškoj operaciji.

Objavljeno:

Ona je pored fotografija pojasnila da je operisla endometriozu, te da svojom objavom želi da upozoriti druge žene na opasnost od te bolesti.

"Juče sam operisana zbog endometrioze. Nije ovo baš glamurozan post, ali osećala sam da bi ovo trebalo da podelim, kako bih stvorila svest o ovoj bolesti u javnosti", započela je Olivia te objasnila o kakvoj bolesti se radi:

"Endometrioza je stanje u kojem tkivo iz sluznice materice odluči da raste u drugim slučajnim delovima vašeg tela, uzrokujući bol. To može da ometa plodnost i celokupno zdravlje, a utiče i na to kako se čovek oseća. Povrh svega, neverovatno je bolno, a gotovo ju je nemoguće videti ultrazvukom (osim ako na jajnicima nemate endometriome - to sam imala). Godinama sam bila u agoniji kada dobijem menstruaciju i nebrojano puta su mi doktori davali pogrešnu dijagnozu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.