IZOPERISANE DO BOLA DA SU POČELE DA LIČE! Fotka Kim Kardašin pokrenula lavinu komentara: LICE POTPUNO DRUGAČIJE!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Kim Kardashian

ŠOK FOTO!

IZOPERISANE DO BOLA DA SU POČELE DA LIČE! Fotka Kim Kardašin pokrenula lavinu komentara: LICE POTPUNO DRUGAČIJE!

Kim je nedavno proslavila 40. rođendan. Organizirala je proslavu zbog koje je naišla na brojne kritike, no tu nije bio kraj. Sada je otišla u tropske krajeve na obiteljsko putovanje

Objavljeno:

Reality zvezda Kim Kardašijan (40) nedavno je proslavila rođendan, a tom se prilikom počastila putovanjem u tropske krajeve. Trenutno se nalazi u Francuskoj Polineziji. 'Okinula' je nekoliko fotografija i objavila ih na Instagramu.

Pozirala je u crnom bikiniju i šorcu. No ovoga je puta u centar pažnje došla zbog svog izraza lica. Pratioci su joj u komentarima pisali kako neverovatno liči na svoju sestru, Kajli Džener (23).

- Mislio sam da je ovo Kajli. Lice ti izgleda potpuno drugačije - samo su neki od komentara.

Smiles for Miles

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je inače naišla na brojne kritike zbog proslave 40. rođendana. Organizovala je raskošnu proslavu na privatnom ostrvu na kojoj zvanice nisu nosili maske niti su vodili računa o fizičkoj udaljenosti.

- Baš lepo, neki su se od svojih bližnjih telefonom morali oprostiti dok su sami umirali u bolnici. Lepo putovanje dok ostatak sveta pati. Zaista skromno i prizemno - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Jedna je osoba ispod fotografije na kojoj su osobe koje su posluživale goste na zabavi i jedine nosile maske, napisala kako se čini da se zaposleni na žurci ipak nisu mogli pretvarati da je sve normalno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.