KONERIJEVA UDOVICA OTKRILA KAKO JE LEGENDA PROŽIVELA POSLEDNJE DANE: Nije to bio život za njega!
Šon Koneri i supruga Mišelin, Foto: Profimedia

TUGA

KONERIJEVA UDOVICA OTKRILA KAKO JE LEGENDA PROŽIVELA POSLEDNJE DANE: Nije to bio život za njega!

Par se upoznao 1970. godine

Objavljeno: 08:00h

Mišelin Rokburn, druga supruga legendarnog Šona Konerija, koji je preminuo na Bahamima u 91. godini života, emotivnom se porukom oprostila od supruga, i otkrila kako je proveo poslednje dane svog života.

- To nije bio život za njega. Poslednjih dana se nije mogao ni izraziti kako treba jer je bolovao od demencije koja je uzela svoj danak. Preminuo je mirno, u snu, i najvažnije od svega je činjenica da je to i želeo. On je bio predivan čovek i imali smo sjajan zajednički život. On je bio muškarac na kojeg se drugi mogu ugledati. Biće mi teško bez njega, znam to. Ali svesna sam toga da nismo mogli trajati večno, rekla je Mišelin za Daily Mail. Ona je na društvenim mrežama podelila i njihovu posljednju zajedničku fotografiju, koja je nastala u maju, kada su slavili 45. godišnjicu braka. Par se upoznao 1970. na golf turniru u Maroku.

Mišelin je u braku bila dvaput pre nego što je sudbonosno "da" rekla slavnom tajnom agentu, a Šon je pre Mišelin bio u braku s Dajan Kliento. Tek nakon što su se rastali od svojih tadašnjih partnera, započeli su svoju vezu. Mišelin je bila slikarka i producent pozorišnih predstava. Par nije imao zajedničku decu, ali odgajali su svoju decu iz prošlih brakova i živeli na Bahamima, gde je Šon na kraju i umro.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.