ANĐELINA GAZI PREKO MRTVIH DO SVOG CILJA: Advokatica koja je radila na slučaju sa Bredom, misteriozno se povukla!
Foto: Fonet

ANĐELINA GAZI PREKO MRTVIH DO SVOG CILJA: Advokatica koja je radila na slučaju sa Bredom, misteriozno se povukla!

Usred pravne bitke Anđeline Džoli (45) i Breda Pita (56) po pitanju starateljstva nad petoro maloletne dece desio se preokret.

Objavljeno:

Naime, Prija Sopori, koja je na slučaju radila zajedno sa Anđelininim glavnom advokaticom Samantom De Džon podnela je obaveštenje o povlačenju sa funkcije advokata Višem sudu u Los Anđelesu 9. oktobra ove godine.

Naime, u dokumentu ne piše koji je razlog što se Prija povlači, s obzirom da je ona na ovom slučaju radila četiri godine, a fanovi nagađaju šta se to zapravo desilo.

U novembru 2018. godine saznalo se da su Anđelina i Bred postigli privremen dogovor os starateljstvu, ali da su tačni detalji ostali strogo poverljivi.

Ipak, strani mediji su tada preneli da je Bred dobio manje od 50% starateljstva nad decom, ali da će vremenom dobiti pravo da provodi više vremena sa decom.

foto: AP/ Evan Agostini

Međutim, borba za starateljstvo i još neka pitanja povodom razvoda i finansija i dalje traju.

Anđelina je u avgustu ove godine tražila da se zameni sudija Džon V. Ouderkirk, koji radi na njihovom slučaju, ali je njen zahtev odbijen.

Glumica je tvrdila da sudija Džon V. Ouderkirk treba da bude "diskvalifikovan" iz postupka razvoda, koji je podnet 2016. godine zato što je u bliskom odnosu sa advokaticom Bred Pita.

Anđelinini avokati su podneli zahtev Vrhovnom sudu u Los Anđelesu u kom tvrde da sudija "nije otkrio trenutni odnos između njega i Pitovog branioca".

Međutim, izvor blizak ovom paru kaže da je to bila samo Anđelinina taktika da odloži razrešenje slučaja, jer je smatrala da stvari trenutno ne idu u njenu korist.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.