POZNATI GLUMAC UMRO OD KORONE! Cela Srbija plače, svi smo ga OBOŽAVALI!
Foto: Stefan Jokić

tuga

POZNATI GLUMAC UMRO OD KORONE! Cela Srbija plače, svi smo ga OBOŽAVALI!

- Ne znam šta drugo da kažem, oduzela sam se od bola. Ne mogu da shvatim da ga više nema. Rekla bih toliko toga ali u ovom trenutku naprosto ne znam šta da dodam - rekla je ćerka

Objavljeno:

Glumac Džoni Liz preminuo je od posledica korona virusa u 78. godini. Bio je zvezda britanskih serija "Koronejšn strit" i "Emerdejl". Njegova ćerka je saopštila da joj je otac preminuo posle kraće bolesti.

Ćerka Holi je otkrila da je njen otac dobio pozitivan test na kovid 19 samo dan pre nego što je preminuo.

- Moj otac je doživeo srčani udar i preminuo, a otkriveno je da je bio pozitivan na korona virus. On je bio jedan snažan čovek i divna osoba. Bio je moj prijatelj, duhoviti čovek kojeg su svi voleli. Čak i njegova bivša žena, a moja majka ga je obožavala. Ona je uz mene danas - rekla je ćerka glumca.

- Ne znam šta drugo da kažem, oduzela sam se od bola. Ne mogu da shvatim da ga više nema. Rekla bih toliko toga ali u ovom trenutku naprosto ne znam šta da dodam - rekla je ćerka.

Brat poznatog glumca Filip Liz se takođe oglasio:

- Moj brat je imao korona virus i nekoliko dodatnih bolesti, na kraju ga je to koštalo života. Umeo je da kao komičar nasmeje na hiljade ljudi i svima će nam mnogo nedostajati - rekao je njegov brat za "Dejli Star"

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.