JEDNA OD NAJSE*SI ŽENA SVETA SE NAGLO UDEBLJALA I POSTALA NEPREPOZNATLJIVA! Au, šta joj se dogodilo?!
Keli Bruk, Foto: Profimedia

AU ŠTA JOJ SE DOGODILO

JEDNA OD NAJSE*SI ŽENA SVETA SE NAGLO UDEBLJALA I POSTALA NEPREPOZNATLJIVA! Au, šta joj se dogodilo?!

Bivša manekenka je pre nekoliko meseci progovorila i o tome kako se oseća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu zbog toga što više ne izgleda kao što je izgledala kada pre

Objavljeno: 13:58h

Nedavno su je paparaci uhvatili kako šetka po komšiluku i uživa u palačinkama. Obučena u crno od glave do pete, pokušala je da bude potpuno neprimetna, ali fotografi su je prepoznali uprkos tamnim naočarama i neurednoj frizuri.

foto: Profimedia

Kada je počela svoju karijeru kao manekenka i voditeljka, Keli Bruk bila je znatno mršavija i časopis FHM proglasio je i najseksi ženom na svetu, ali tokom ovih devet godina otkako je u svetu šoubiza Keli se dosta udebljala. Nedavno su je paparaci uhvatili kako šetka po kraju i uživa u palačinkama. Odevena u crno od glave do pete , pokušala je biti potpuno neprimetna, ali fotografi su je prepoznali uprkos svemu.

Bivša manekenka je pre nekoliko meseci progovorila i o tome kako se oseća zbog toga što je postala meta hejtera na internetu zbog toga što više ne izgleda kao što je izgledala kada je imala 20 godina.

foto: Profimedia

Oni me u 40-im godinama vide kao debelu devojku i ne prihvataju me kao takvu. Smešno mi je. Ljudi odrastaju, postaju veći, menjaju se, to se događa stalno - kazala je Bruk. Keli je prigrlila svoje obline i kilograme, ali priznala je i kako se ulenjila i opustila, što je rezultiralo debljanjem. Ipak, na podsticaj dečka Džeremija Parisija odlučila je da skine koji kilogram. – Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam da ozbiljno razmišljam šta bih sama mogla da uradim po tom pitanju rekla je i dodala: – Ulenjila sam se i opustila – priznala je. Rekla ja kako su njene mršave faze uglavnom bile rezultat depresivnih faza u kojima nije bila zadovoljna životom i bolje se oseća s viškom kilograma. Nije htela da izgubi puno kilograma jer je joj je cilj bio zadržati svoje obline koje često ponosno pokazuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.