POZNATA VODITELJKA SE SKINULA GOLA PA PRIZNALA DA JE SILOVANA! Objavila svaki DETALJ tela, ovo je pravi SKANDAL!
Foto: Printscreen

JU

POZNATA VODITELJKA SE SKINULA GOLA PA PRIZNALA DA JE SILOVANA! Objavila svaki DETALJ tela, ovo je pravi SKANDAL!

Ulrika je uputila poruku svima koji su je kritikovali zbog golog selfija rekavši jednostavno "moje telo, moja pravila"

Objavljeno:

Ulrika Džonson je voditeljka koja se između ostalog istakla po tome što javno govori o tome kako se oseća po pitanju svog tela, ali i o seksualnom nasilju koje je preživela.

Ona je nedavno objavila fotografiju na kojoj je naga, a svojoj deci je uputila poruku u kojoj navodi da je baš briga, ako ih je zbog toga sramota:

Ulrika je uputila poruku svima koji su je kritikovali zbog golog selfija rekavši jednostavno "moje telo, moja pravila".

Nekoliko sati nakon što je TV voditelj Džon Lesli proglašen nevinim zbog seksualnog napada na ženu na božićnoj zabavi 2008. godine, voditeljka je objavila spornu fotografiju. Lesli je takođe lažno optužen da je silovao Urliku, iako to nije učinila lično ona. U svojoj autobiografiji iz 2002. godine, Ulrika je otkrila da ju je silovao neimenovani TV voditelj sa 19 godina, rekla je da je tog čoveka upoznala samo jednom.

foto: Printscreen

Ulrika je u svojoj kolumni objasnila svoju odluku da objavi selfi:

- Nije bilo unapred planirano niti posebno dobro promišljeno. I čini se da je taklo u živac jer su reakcije bile burne.

- Da zapamtite, deco, iskreno ne marim mnogo za vašu sramotu. Moje telo, moja pravila. Namera objave nije bila da uvredi, razbesni, izazove ili uznemiri. To je bila poruka samoj sebi – podsetnik da se moje telo održalo, i da sada treba ponovo da ga prisvojim i uradim nešto što do sada nisam: da stanem iza njega.

Ulrika je dalje navela da se osećala "otuđeno" od svoje figure u prošlosti, jer su je i pubertet i menopauza teško pogodili. Još jedna borba koju je vodila je s tim šta da "očekuje ili zahteva" kada je bila intimna sa muškarcem.

Priznala je da se oseća posramljeno zbog pokazivanja svojih osećanja pripadnicima suprotnog pola i rekla je da je često osećala da mora da dozvoli muškarcu da preuzme kontrolu nad vezom, ali sada shvata da je zaslužila vlasništvo nad svojim telom.

Voditeljka je u više navrata otvoreno govorila da je bila seksualno napastvovana u 19. godini. Ona se i požalila kako je u to vreme bilo društveno prihvatljivo da muškarac prisiljava na svoju suprugu na odnose, što znači da je verovala da ne može da spreči da joj se napad dogodi.

Ulrika je o silovanju javno progovorila 2009. godine i rekla da joj je napadač predložio da odu u bioskop nakon što ju je silovao. Priznala je da se uzdržavala od obraćanja policiji jer je krivila sebe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.