DEČKO JOJ PROSUO SUMPORNU KISELINU U LICE, NASTRADALO OKO! Voditeljka prolazi kroz pakao,evo kako izgleda (FOTO)
Kejti Pajper, Foto: Printscreen youtube

PAKAO

DEČKO JOJ PROSUO SUMPORNU KISELINU U LICE, NASTRADALO OKO! Voditeljka prolazi kroz pakao,evo kako izgleda (FOTO)

Kejti se trenutno nalazi na bolničkom lečenju kako bi se sprečila bilo kakva infekcija nakon njene poslednje operacije

Objavljeno:

Britanska voditeljka i influenserka Kejti Pajper preživela je pravi dramu pre 12 godina kada joj je muškarac, kojeg je unajmio njen bivši dečko, bacio sumpornu kiselinu u lice, zbog čega je ona navodno imala 400 operacija kako bi sanirala povrede koje je zadobila pri brutalnom napadu na nju.

- Njeno oko se dobro oporavlja, ona je raspoložena i ne može dovoljno da zahvali neverovatnom lekarskom timu. Operacija je ovaj put urađena na očnom kapku - izjavio je menadžer voditeljke za britanske medije.

Kejti se trenutno nalazi na bolničkom lečenju, kako bi se sprečila bilo kakva infekcija nakon njene poslednje operacije, piše "Miror".

Influenserka je zbog napada potpuno izgubila vid na levom oku, a zbog komplikacija morala je da operiše i desno, zdravo oko. U trenutku napada na nju, Kejti Pajper je bila na početku svoje voditeljske karijere, međutim, uživala je ogromnu popularnost. Pre samog čina napada sumpornom kiselinom

foto: Printscreen youtube

Na kraju je uhapšen, te osuđen na doživotnu robiju, a minimalna robija koju mora da odleži, čak iako dobije pomilovanje, je 16 godina.

Pajper se nakon brutalnog napada neko vreme povukla iz javnosti, a onda je skupila snage i vratila se na ekrane, te je čak vodila emisiju koja je pomagala osobama koje su doživele isti napad kao i ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.