SIN ČUVENOG GLUMCA UMRO U 58 GODINI OD OPAKE BOLESTI! Robert ne može da dođe sebi!
Robert Redford, Foto: Printscreen Youtube

POTRESNO

SIN ČUVENOG GLUMCA UMRO U 58 GODINI OD OPAKE BOLESTI! Robert ne može da dođe sebi!

Džejms Redford umro je prošlog petka sa samo 58 godina

Objavljeno: 12:20h

Holivudska zvezda Robert Redford ne može da prežali svog sina.

Džejms Redford umro je prošlog petka sa samo 58 godina. „San Francisco Firefighters Cancer Prevention Foundation“ sada izveštava o smrti scenariste na njihovoj Facebook stranici. Shodno tome, Džejms je podlegao raku.

Neprofitna organizacija piše: „Vatrogasci su izgubili još jednog velikog saveznika. . . Džejms 'Džejmi' Redford napustio nas je nakon što je patio od raka.

foto: Printscreen youtube

Bio je pravi filantrop, duboko zabrinut za zdravlje i sigurnost vatrogasaca i očuvanje naše životne sredine. " Džejms Redford je došao u kontakt sa „San Francisco Firefighters Cancer Prevention Foundation“ tokom svog dokumentarnog filma „Tokic Hot Seat“, koji je snimio zajedno sa producentom Kirbijem Valker-om.

Bavi se upotrebom kancerogenih usporivača plamena i efektima na povećanu stopu raka među vatrogascima. Organizacija sada piše: "Krajnje je ironično što smo prošle godine izgubili Kirbija - a sada i Džejmija - od raka." Na kraju, porodici upućuju reči utehe: „Džejmi je otišao, ali njegovo nasleđe će živeti u velikim delima koja je stvorio. Neka počivate u miru i neka porodica Redford pronađe mir. "

Sam holivudska zvezda Robert Redford još uvek nije komentarisao smrt svog sina. Džejms je iz braka sa Lolom Van Vagenen, sa kojom je Robert Redford bio oženjen od 1958. do 1985. godine. Džejms Redford iza sebe ostavlja suprugu Kil i dvoje dece Dilana i Lenu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bild.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.