ZVEZDA FILMA "SAM U KUĆI" SKROZ PROPAO! Lečio se od NARKOMANIJE, a sada je uhvaćen u NAKAZNOM izdanju!
Foto: Youtube printscreen / Movieclips

intriga

ZVEZDA FILMA "SAM U KUĆI" SKROZ PROPAO! Lečio se od NARKOMANIJE, a sada je uhvaćen u NAKAZNOM izdanju!

On je delovao veoma opušteno dok je gurao mačku u kolicima i ponašao se kao da je to najnormalnija stvar, a nije obraćao pažnju na poglede prolaznika

Objavljeno:

Zvezda kultnog filma "Sam u kući" Mekoli Kalkin (40) i njegova partnerka Brenda Song (32) su uslikani u Los Anđelesu dok su šetali.

Naime, slavni glumac i Brenda su šetali sa kućnim ljubimcima, a u dečjim kolicima su umesto bebe gurali - mačku.

Glumac je tom prilikom izašao u crvenoj majici na kojoj piše "emotivna podrška ljudima", a obukao je i donji deo trenerke sa "isprskanim" printom. Na glavi je imao sivi kačket, kao i naočare za sunce sa plavim staklima.

Hey dorks, You’re probably asking yourself a lot of questions about this picture. 1. Is that a cat farting rainbows on your cabinet? 2. Is that a picture of your girlfriend where your face should be on that Pagemaster poster? 3. Is that a tarantula in your aquarium? The answer to those are: 1. Yes. I did it myself. 2. Yup. She’s only okay with it. 3. Of course not, tarantulas don’t live in aquariums, they live in terrariums, dumbass. But what you really should be looking at is lpr.tv They’re a platform that brings you performances from tons of cool bands and artists, like @JDbeckmusic @Kimbramusic @emonight_bk @toomanyzooz @chkchkchk_og @therealgza @sunflowerbean @Chrisgeth @kevinpdevine @sonlittlemusic @domi_keys @cultscultscults and a whole bunch more. LPR is a small, independent venue based out of NYC that is close to my heart. It’s a place that always has great bands, drinks, and art all year ‘round. But like many small businesses they’ve been hit hard by our current times and are doing what they can to bring you awesome content despite our current climate. This isn’t a paid advertisement or anything, I just love this place, these people, and what they do and they were dumb enough to give me a promo code. So go to LPR.tv and use the promo code CULKIN and get 25% off (!!!) the subscription fee and check out some great shows without have to wear pants. Heck, I might even do a show myself. You never know. Live the dream. @lprnyc @lpr.tv @btab1 @davidhandlermusic

Објава коју дели Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) дана

On je delovao veoma opušteno dok je gurao mačku u kolicima i ponašao se kao da je to najnormalnija stvar, a nije obraćao pažnju na poglede prolaznika.

Naime, Kalkina je tokom detinjstva maltretirao otac koji je bahato trošio novac svog sina. Kada nije želeo da glumi, njegov otac Kit Kalkin ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak na kraju počeo da konzumira opijate i danas ne liči na sebe.

Podsetimo, par je zajedno od 2017. godine, a nije poznato kada planiraju venčanje i potomstvo. Mekoli je već jednom bio u braku sa Rejčel Majner od 1998. do 2002., a zabavljao se i sa glumicom Milom Kunis, koja je sada u srećnom braku sa svojm kolegom Eštonom Kučerom s kojim ima dvoje dece.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.