SPREMILA SAM HALJINU ZA SVOJU SAHRANU, HOĆU DA BUDEM LEPA: Glumica koju smo svi voleli OPRAŠTA SE OD ŽIVOTA
Šenon Doerti, Foto: Printscreen youtube

POTRESNO

SPREMILA SAM HALJINU ZA SVOJU SAHRANU, HOĆU DA BUDEM LEPA: Glumica koju smo svi voleli OPRAŠTA SE OD ŽIVOTA

Šenon Doerti trenutno se bori sa zloćudnom bolesti i zabrinula je javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja

Objavljeno:

Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se posednjih meseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim živeti punim plućima, kaže Šenon

foto: Printscreen instagram

Zvezda hit serije iz 90-ih 'Beverly Hills 90210' Šenon Doerti trenutno se bori sa zloćudnom bolesti i zabrinula je javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja. Nedavno je rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje. Takođe, pronašla je i pesmu koju želi da joj svira na poslednjem ispraćaju, a reč je o 'Tears in Heaven'.

Sada kaže kako je pripremila i u čemu želi biti sahranjena.

foto: Printscreen

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, izviniti se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim živeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je Šenon.

- Ne znam što me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i grliti. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše - zaključuje glumica.

Rak dojke dijagnostikovan joj je 2015. Tada se izlečila, ali joj se u proteklih godinu dana bolest vratila. Nedavno je izjavila kako je tumor u četvrtom stadijumu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.